Діана провела чоловіка у відрядження і почала думати, чим їй зайнятися. Жінка красиво одяглася, нафарбувалася, і вирушила гуляти. Діана пішла в торговий центр і там купила чоловікові нову сорочку. А потім вирішила порадувати себе кавою та десертом. Вона замовила каву, шматочок торта і почала чекати на своє замовлення. Щоб скоротити очікування, Діана почала розглядати людей. У результаті вона помітила одну парочку. Чоловік сидів до неї спиною, і вона не одразу звернула на нього увагу. А потім він обернувся. Лише на мить. Діана придивилася до чоловіка і застигла від побаченого

Діана любила свого чоловіка Андрія. І навіть через кілька років, коли, за ідеєю, пристрасть повинна вщухати, вона також сильно любила чоловіка.

Їй здавалося, що у них все чудово. Так, може вона більше виявляє уваги до чоловіка, ніж він до неї, але це нічого. Її кохання вистачить на двох.

І точно Діана не очікувала того, що в Андрія з’явиться коханка.

Взагалі, до цього випадку вона вважала, що самі дружини винні, що чоловіки гуляють від них. Мовляв, недостатньо стежать за собою, не поважають свого чоловіка, не кажуть йому компліментів та не готують смачної їжі.

Але у Діани по всіх пунктах все було чудово. Вона доглядала себе, була стрункою і красивою. Постійно хвалила Андрія, дякувала йому за будь-яку виконану роботу. Готувала Діана теж чудово, чоловік завжди захоплювався її їжею. Та й у спальні все було супер, принаймні чоловік був задоволений.

І тут ця коханка. Чим вона його привабила, Діана навіть не уявляла. Розглядаючи її фотографію, вона намагалася знайти хоч щось, хоч якусь деталь, яка може привабити будь-якого чоловіка. І не знаходила. Проста, звичайна дівчина. Таку зустрінеш на вулиці, і навіть її обличчя не запам’ятаєш.

Про те, що Андрій має коханку, Діана дізналася зовсім випадково. Вона ніколи не брала телефон чоловіка без дозволу, не стежила за ним, не підслуховувала розмови. Але, певне, сама доля захотіла відкрити їй цю таємницю.

Андрій сказав, що він їде у відрядження на кілька днів. Діана, як завжди, випрасувала і склала в сумку його одяг, приготувала смачну вечерю перед від’їздом, поцілувала на прощання, і почала думати, чим їй зайнятися.

Подруг особливо в неї не було. Вона спілкувалася з кількома своїми колегами та кількома однокласницями, але якоїсь дружби у них не склалося. Та й взагалі, Діана вважала, що, якщо жінка одружена, вона має всю свою увагу приділяти чоловіку, а не стороннім людям. Звичайно, іноді можна і з подругами зустрітись, але не зловживати. Як, наприклад, її колега, яка щоп’ятниці з подружками зависає. Такого Діана зрозуміти не могла. І навіть думала, що в них із чоловіком все погано. Але, побачивши їх разом, зрозуміла, що вони добре ладнають. І чому він закриває очі на щотижневі вилазки дружини, їй було незрозуміло.

А ось тепер вона залишилася одна на пару днів, і ніхто не хотів скласти їй компанію. Тому вона вирішила розважити себе сама.

Вбралася, нафарбувалася, нанесла крапельку парфумів і вирушила гуляти. Пройшлась парком, зайшла в торговий центр і там купила чоловікові нову сорочку. Думала взяти щось собі, але хотіла зробити подарунок Андрію. Адже вона вже за ним сумувала.

А потім жінка вирішила порадувати себе кавою та десертом. Вибір упав на кафе, яке знаходилося неподалік торговельного центру. Діана сьогодні багато ходила і вже мріяла сісти відпочити.

Вона замовила каву, шматочок торта від місцевого кондитера і почала чекати на своє замовлення. Щоб скоротити очікування, Діана почала розглядати людей. Вона любила спостерігати за парочками, і щоразу наголошувала, якщо дівчина поводилася неправильно. Їй хотілося встати і дати пораду, адже її шлюб ідеальний, і вона знала, як треба поводитися з чоловіком.

У результаті вона помітила одну парочку. Чоловік сидів до неї спиною, і вона не одразу звернула на нього увагу. А ось дівчина їй здалася якоюсь простою. А ще вона досить голосно говорила, і Діана подумала, що, певно, її кавалерові за неї соромно.

А потім він обернувся. Лише на мить, але цієї миті Діані вистачило, щоб впізнати свого чоловіка.

Діана застигла. Вона сподівалася, що просто відрядження скасувалося, а у кафе у нього якась ділова зустріч. І хоч вона й розуміла, що це малоймовірно, все ж таки вирішила перевірити.

Вона вискочила надвір і зателефонувала своєму чоловікові. А сама почала спостерігати за ним у вікно. Можливо, це взагалі не Андрій, а просто дуже схожа на нього людина.

Загалом, Діана як могла заспокоювала себе. Але коли в неї в телефоні пролунали гудки, чоловік потягнувся до свого мобільного.

– Так, кохана? – Почула вона такий рідний голос.

– Як справи? Ти зайнятий?

– Все добре. Дістався теж добре. Якщо чесно, то так, зайнятий. Я пізніше подзвоню.

– Добре. Люблю тебе, – ледве стримуючи сльози, промовила вона.

– Ага, і я.

У телефоні виникла тиша, а Діана спостерігала, як її чоловік прибирає мобільний, а потім бере дівчину, що сидить навпроти за руку.

Цієї миті Діані здалося, що її життя скінчилося. Тому що вона не уявляла свого життя без її коханого.

Трохи опам’ятавшись, вона почала думати, що їй робити далі. Так, Андрій їй обманює, але від неї не йде. Можливо, і не піде. Про те, щоб самій його покинути, Діана не думала. Вона дуже любила Андрія, тому вирішила боротися за нього.

Звісно, ​​вона нічого не сказала своєму чоловікові. Ні про те, що вона його бачила в кафе з іншою жінкою, ні про свої плани.

Насамперед, вона вирішила з’ясувати, що це за дівчина з ним. Очевидно якась нахабна і непристойна особа, адже нормальна жінка ніколи не подивиться на чуже.

Зробити це виявилося нескладно. Вона переглянула друзів Андрія у соцмережі, і одразу натрапила на неї. Він навіть її не приховав із друзів! Але хоч це і було прикро, все ж таки Діані це було на руку.

Потім вона почала слідкувати за нею. Дізналася, де вона працює, з ким дружить, навіть де живе. Номер квартири вона з’ясувати не змогла, а ось будинок та під’їзд вирахувала без проблем.

І ось після цього Діана вирішила діяти. Заради того, щоб вони з Андрієм і надалі були щасливі, вона була готова на все.

Одного вечора Діана підстерегла коханку чоловіка біля під’їзду. Схоже, дівчина знала, як виглядає дружина Андрія, тож одразу напружилася, побачивши її біля свого будинку.

– Привіт, – посміхнулася їй Діана. – Ти ж знаєш, хто я?

– Допустимо, – обережно відповіла коханка Андрія.

– Так ось, я хочу, щоб ти покинула мого чоловіка. Але тільки ти не маєш говорити, що я в цьому хоч якось замішана.

Дівчина хмикнула.

– А чого б мені його кидати? Взагалі, він хоче до мене піти, тож вибач.

Вона хотіла прошмигнути до під’їзду, але Діана їй не дала.

– З того, що, якщо він піде до тебе, я тобі спокійного життя не дам. Я не жартую, заради нього я готова на все. І я все про тебе знаю: де ти працюєш, з ким товаришуєш, хто твої батьки.

– Ти нормальна?! – вигукнула коханка. А Діана зраділа: вона змогла її налякати.

– Ти навіть не уявляєш, наскільки! Тому я тебе попередила. І якщо хоч слово скажеш Андрію, будеш все своє життя пам’ятати. Тому що я поквитаюся з тобою.

– Та забирай ти свого чоловіка, – роздратовано промовила вона. – І дай мені пройти!

– Сьогодні ж з ним розлучись, інакше я перейду до дій! – сказала Діана.

Коханка відсторонила її і прошмигнула в під’їзд. Було видно, що вона справді запереживала.

Увечері Андрію пролунав дзвінок. Він пішов на кухню, і про щось довго говорив. А потім повернувся до кімнати, і Діана помітила, що чоловік засмучений.

– Щось сталося? – Невинно запитала вона.

– Та так… По роботі проблеми, – промимрив Андрій.

Діана поклала йому голову на плече, і сама посміхнулася.

– Все буде гаразд! Я вірю в тебе. І ти знаєш, що завжди можеш на мене покластися. Адже я тебе дуже люблю, і заради тебе я готова на все.

– Я тебе теж люблю, – відповів коханий чоловік. І нехай це звучало не зовсім щиро, Діану це дуже хвилювало. Головне, він поряд.

Коли Андрій заснув, дружина подивилася, хто йому дзвонив. І, звичайно, це була коханка. Отже, зробила все, що веліла їй Діана.

А Діана почувала себе переможцем. Так, вона боролася за своє щастя, тому нітрохи не відчуває почуття провини. І всіх тих, хто матиме види на її чоловіка, вона теж прожене. Просто тепер треба бути розумнішою, треба відразу помічати небезпеку. А для цього все ж таки доведеться трохи зрадити свої принципи і почати контролювати всі листування, дзвінки та зустрічі Андрія. Це ж для їхнього щастя.

Діана глянула на сплячого чоловіка і посміхнулася. Він навіть не підозрює, як вона його любить і на що вона готова заради нього та їхнього щастя.