Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

Торт "Золоте колосся"

Тісто:

1 ст. ложка борошна
3/4 склянки сухарів із білого хліба
5 яєць
3 ст. ложки цукру
1 ч. л какао 

Сироп:

6 ст. ложок цукру
12 ст. ложок води
4-5 ст. ложок коньяку

Крем:

200 г вершкового масла
2-3 ст. згущеного молока
2 ст. ложки коньяку (для одержання шоколадного крему додається 1 ст. какао).

Сухарі двічі пропустіть через м'ясорубку, просійте. Яйця і цукор збийте до одержання пишної однорідної маси, додайте какао, борошно, сухарі, швидко замісіть тісто, викладіть його у форму або на сковороду, змащену розм'якшеним маслом, і поставте в духовку. Випікайте бісквіт при температурі 180-200 градусів.
З води і цукру зваріть сироп. В охолоджений сироп додайте для ароматизації коньяк. Призначене для крему масло збийте до одержання пишної маси, додайте згущене молоко і коньяк (для одержання шоколадного крему додайте какао).
Охолоджений бісквіт розріжте на 3 коржі, просочіть кожен сиропом, покладіть один на одний, прошаровуючи кремом. Зверху торт можна прикрасити колоссям і ромашками з крему.

Категория: Торти і тістечка | Добавил: David (16.04.2013)
Просмотров: 2916 | Рейтинг: 2.0/4
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru