Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

Торт "Загадка"

Тісто:

200 г борошна
Дрібка солі
1 ч. л соди, згашеної оцтом
100 г маргарину
1-2 ст. ложки води

Крем:

1 ст. ложка желатину
0,5 л міцної кави
10 ст. ложок молока
3 яйця
230 г цукру

Для прикрашання:

100 г вершків
2 ст. ложки цукру

З усіх інгрідієнтів швидко замісіть тісто і на годину поставте його в холодильник.
Потім розкачайте тісто в тонкий шар, викладіть його у підготовлену форму, піднявши краї тіста, і випікайте в духовці близько 30 хвилин на середньому вогні до світло-золотавого кольору.
Для приготування крему желатин розведіть у сллянці води, додайте гарячу каву і розмішуйте до повного розчинення желатину. Потім додайте половину норми цукру й долийте молоко. Відділіть жовтки від білків. На паровій бані змішайте жовтки з цукром, що залишився, поступово вливаючи підготовлену желатинову масу. Ретельно збийте всю масу, продовжуючи нагрівати, до густого стану. Окремо збийте білки у міцну піну й обережно додайте в остиглий крем.
Готовий корж акуратно перекладіть на блюдо, намажте підготовленим кремом і добре остудіть.
Прикрасьте торт збитими з цукром вершками або густою некислою сметаною.


Категория: Торти і тістечка | Добавил: David (24.04.2013)
Просмотров: 640 | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru