Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

Торт "Сніжинка"

Тісто:

250 г вершкового масла
250 г цукру
1 упаковка ванільного цукру
3 яйця
200 г борошна
2 ст. ложки крохмалю
80 мл молока

Крем:

12 г желатину
500 г розсипчастого сиру
50 г цукру
Сік 1 лимона
400 мл 30%-вих вершків

Начинка:

1 банка консервованих вишень

Для прикрашання:

1 ст. ложка цукрової пудри
Листочки м'яти

Нагрійте духовку до 180 градусів.
Відділіть білки від жовтків. Розітріть масло зі 100 г цукру і ванільним цукром, жовтками та молоком. Додайте борошно, крохмаль і розпушувач.
У формі спечіть 2 тонких коржі, розділивши тісто навпіл.
Збийте яєчні білки, поступово всипаючи 150 г цукру. На один із коржів викладіть збиті білки і поставте в духовку запікатися на 10-12 хвилин.
Для приготування крему розмочіть желатин. Консервовані вишні відкиньте на друшляк і дайте соку стекти. Сир розітріть із цукром та лимонним соком. Набряклий желатин відіжміть, розчиніть у невеликій кількості теплої води і додайте до сирної маси. Поставте в холодильник на 15 хвилин.
Збийте вершки, перемішайте із сирною масою і додайте вишні. На остиглий корж викладіть сирний крем, прикрийте коржем із безе і поставте в холодильник на 4 години. Потім посипте торт цукровою пудрою і прикрасьте м'ятою (єфект буде такий, наче свіжі листочки м'яти пробиваються с під снігу-цукрової пудри).


Категория: Торти і тістечка | Добавил: David (01.04.2013)
Просмотров: 1349 | Рейтинг: 2.2/5
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru