Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

Торт "Оленка"

Тісто:

250 г борошна
100 г вершкового масла або маргарину
8 ст. ложок сметани
2 ст. ложки цукру
1 ч. л солі
0,5 склянки будь якого кислого джему

Крем:

600 г молока
3 яйця
250 г цукру
3 ст. ложки борошна без верху

Вершкове масло або маргарин розпустіть при кімнатній температурі, додайте сметану, борошно, цукор і сіль, замісіть тісто і поставте його на 30-40 хвилин на холод.
Охолоджене тісто розріжте на 8 частин і з кожної частини розкачайте тонкі круглі коржі (3-4 мм завтовшки). Кожен корж перенесіть на змащений маслом та посипаний борошном лист і рівно обріжте за формою тарілки.
Випікайте коржі до світло-золотавого кольору 8-10 хвилин при середній температурі (200-210 градусів). Залишки тіста після підрівнювання розкачайте у пласт і випікайте його до ясно-коричневого кольору. Після того як темний пласт остигне, зробіть із нього крихти для обсипання торта. Випечені коржі трохи остудіть.
Для приготування заварного крему яйця, трохи молока і борошно добре збийте. Молоко поставте на вогонь, розчиніть у ньому цукор і доведіть до кипіння. У кипляче молоко цівкою постійно помішуючи,  залийте яєчну суміш і, не перестаючи помішувати, доведіть крем до кипіння. Після цього зніміть крем із вогню й остудіть при кімнатній температурі, але так, щоб він залишався теплим.
Тепер промастіть теплим заварним кремом коржі. Середній корж змастіть джемом. Краї торта рівно підріжте гострим ножем, обрізки подрібніть і використовуйте для обсипання.
Верх та боки торта обмажте рівним шаром заварного крему і посипте крихтами. 

Категория: Торти і тістечка | Добавил: David (30.03.2013)
Просмотров: 1937 | Комментарии: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru