Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

Торт "Ніжні ласощі"

Тісто:

140 г борошна
1 яєчний жовток
30 г цукру
100 г вершкового масла
0,5 ч. л соди згашеної оцтом

Крем:

12 г білого желатину
100 г абрикосів
600 г молочного йогурту
50 г цукру
Терта цедра
0,5 лимона
2 ст. ложки лимонного соку
2 яєчних білки
1 жовток

Для прикрашання:

200 мл жирних вершків
1 ст. ложка цукру
50-100 г абрикосів
2 кружечки ананаса

Борошно змішайте із содою. Додайте яєчний жовток, цукор, вершкове масло, вимісіть тісто. Накрийте і поставте в холодильник.
Перед випіканням торта нагрійте духовку до 180 градусів, ще раз вимісіть тісто, розкачайте і викладіть у форму. Потім наколіть виделкою і випікайте 20 хвилин. Остудіть готовий корж.
Для приготування крему замочіть желатин. Половинки абрикосів наріжте кубиками.
Змішайте йогурт, 50 г цукру, лимонну цедру, шматочки абрикосів, яєчний жовток.
У лимонному соку розчиніть желатин, додайте у крем і поставте в холодильник.
Збийте яєчні білки і змішайте з желе.
Викладіть корж на блюдо, покрийте кремом і на 3 години поставте торт у холодильник.
Збийте вершки з цукром, прикрасьте краї торта. Наріжте ананаси, викладіть з абрикосами на крем (абрикоси по колу, ананаси у центрі). 

Категория: Торти і тістечка | Добавил: David (04.04.2013)
Просмотров: 895 | Рейтинг: 2.2/5
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru