Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

Торт "Мадонна"

Тісто:

1 яйце
1 склянка цукру
2 ст. ложки меду
1 ч. л соди, згашеної лимонним соком
3 ст. ложки молока
50 г вершкового масла
3 склянки борошна

Крем:

2 склянки молока
2 ст. ложки манної крупи
1 склянка цукру
200-250 г вершкового масла

Глазур:

80 г вершкового масла
80 г цукрової пудри
30 г какао
4 ст. ложки молока
2 ст. ложки картопляного крохмалю

Для прикрашання:

50 г волоських горіхів
50 г мигдалю

Яйце збийте з цукром, додайте мед, соду, молоко, розм'якшене вершкове масло. Поставте посуд з отриманою масою на парову баню і добре прогрійте 5-10 хвилин, постійно розмішуючи. Потім зніміть, досипте борошно і швидко замісіть тісто. Розділіть його на частини за кількістю коржів і покладіть в холодильник на годину. Доставайте з холодильника по одному і випікайте в середньонагрітій духовці до легкого підрум'янення.
Для приготування крему в кипляче молоко всипте манну крупу, зваріть до готовності, додайте цукор, перемішайте й остудіть. Масло розітріть до білого, змішайте з остиглим кремом і добре збийте.
В емальованому посуді змішайте всі продукти для глазурі, поставте на слабкий вогонь і доведіть масу до кипіння, постійно помішуючи. Використовуйте глазур гарячою.
Підготовлені коржі намажте кремом і положіть один на одний, залийте сформований торт гарячою глазур'ю посипте крупно нарізаними волоськими горіхами та мигдалем. 

Категория: Торти і тістечка | Добавил: David (20.04.2013)
Просмотров: 610 | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru