Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

Торт "Кавово-сирний"

Тісто:

4 яйця
2 великі плитки гіркого чорного шоколаду
200 г вершкового масла
3/4 склянки цукру
Пакетик ванільного цукру
1 склянка борошна з верхом
2 ч. л пекарського порошку
5 ст. ложок розчинної кави
Дрібка солі
Вершкове масло для змащування форми

Крем:

1 склянка вершків
250 г сметани
500 г дитячіх сирків
1/4 склянки цукру
2 пакетики ванільного цукру

Шоколад поламайте (1/3 частини плитки залишіть для прикрашання торта). Розтопіть його разом з вершковим маслом на водяній бані (вогонь має бути маленьким) й остудіть.
Яйця збийте міксером із цукром, ваніліном і сіллю. Змішайте із цією масою борошно, пекарський порошок і каву. Додайте розтоплений шоколад і знову збийте. Отриману масу викладіть у змащену маслом і посипану борошном форму. Випікайте в духовці при температурі 185 градусів протягом 30 хвилин. Остудіть.
Для приготування крему сирки, цукор і ванілін збийте міксером. Додайте вершки, збиті зі сметаною. Змастіть цим кремом охолоджений корж і поставте в холодильник на 2 години. Шоколад що залишився, натріть на тертці й посипте ним торт.

Категория: Торти і тістечка | Добавил: David (07.04.2013)
Просмотров: 1175 | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru