Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

Торт "Екзотика"

Тісто:

2 склянки борошна
2 яйця
1 склянка цукру
250 г сметани
2-3 ч. л какао
1 пачка розпушувача

Крем:

0,5 банки згущеного какао (можна змішати згущене молоко з 2-3 ч. л какао)
200 г вершкового масла

Для прикрашання:

Пакетик желе і консервовані фрукти

Приготуйте желе за рецептом, указаним на упаковці, і поставте застигати в холодильник на 2 години.
Для приготування тіста яйця розітріть до білого кольору із цукром (краще використовувати міксер), додайте сметану, перемішайте, додайте борошно, розпушувач і какао, перемішайте. Викладіть тісто у форму з високими знімними бортами і випікайте у попередньо нагрітій духовці при середній температурі 150-170 градусів протягом 50 хвилин.
Потім вийміть, зніміть борти з форми, трохи дайте охолонути, й акуратно розріжте на 3 коржі.
Для приготування крему розм'якшене вершкове масло змішайте зі згущеним какао, збийте міксером, розділіть на дві частини і викладіть на приготовлені коржі.
Усю цю заготовку помістіть знову у форму і викладіть зверху консервовані фрукти (без соку). Дістаньте з холодильника напівзастигле желе, акуратно викладіть його зверху на фрукти і поставте весь торт для застигання в холодильник (найкраще цей торт готувати за 10-12 годин до предбачуваного подавання на стіл).

Категория: Торти і тістечка | Добавил: David (01.04.2013)
Просмотров: 637 | Рейтинг: 2.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru