Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

Торт морквяний

Тісто:

1 склянка олії
1 склянка цукру
3 яйця
1 склянка борошна з розпушувачем
Дрібка солі
По 1/4 ч. л спецій-мускатного горіха та кориці
1 склянка тертої на великій тертці моркви 

Крем:

50 г вершкового масла
1 склянка м'якого жирного сиру
2 ст. ложки цукрової пудри
Пакетик ванільного цукру

Для прикрашання:

Волоські горіхи

Змастіть 2 круглі форми вершковим маслом і застеліть дно пергаментом.
Міксером збийте олію з цукром, додаючи по одному яйця, продовжуючи збивати.
Борошно, сіль і спеції змішайте й обережно додайте в суміш з яйцями.
Покладіть туди терту моркву і знову все перемішайте.
Розділіть суміш на 2 форми і випікайте товсті коржі до готовності.
Дайте охолонути, вийміть й остудіть.
Для приготування крему збийте вершкове масло з розсипчатим сиром до легкої маси, додайте цукрову пудру, ванільний цукор і знову перемішайте.
Зніміть з остиглих коржів пергамент, намажте сирним кремом і покладіть один корж на інший.
Зверху торт теж намажте кремом і посипте горішками.


Категория: Торти і тістечка | Добавил: David (04.11.2013)
Просмотров: 1752 | Рейтинг: 3.5/19
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru