Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

Торт медяний із фруктово-сметанним кремом

Тісто:

1 ст. ложка меду
1 яйце
1 склянка цукру
50 г вершкового масла
3 ст. ложки молока
0,5 ч. л соди
2 склянки борошна

Крем:

500 г сметани
1 склянка цукру
1-2 склянки полуниці (малини) або 2/3 склянки чорної смородини, перетертої з цукром
Ванілін за смаком

Змішайте мед, яйце, цукор, масло, молоко і поставте посуд з отриманою масою в каструлю з киплячою водою. Постійно помішуйте до повного розчинення цукру, після чого додайте соду, усе розмішайте і зніміть з водяної бані. У цю суміш засипте борошно і замісіть тісто.
Зробіть із тіста брусок, який розділіть надрізами на 5-6 частин. Тісто покладіть на тарілку і поставте в холодильник на 1-1,5 години.
Після цого з тіста можна випікати коржі. Кожну частину розкачайте качалкою на дошці, посипаній борошном. Коржі випікайте в гарячій духовці протягом 12-15 хвилин до ясно-коричневого або золотавого кольору. З готових коржів обріжте зайве.
Для приготування крему збийте сметану з цукром, додайте ванілін, полуниці (малину), розм'яті виделкою, або чорну смородину, протерту з цукром.
Охолоджені коржі змастіть кремом. Заве, обрізане з коржів, подрібніть на крихти і посипте боки та поверхню торта. Прикрасьте торт ягодами.
До подавання на стіл торт повинен настоятися не менше 6-8 годин.

Категория: Торти і тістечка | Добавил: David (02.05.2013)
Просмотров: 3504 | Рейтинг: 3.5/29
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru