Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

Торт: Кавовий-1 варіант

Тісто:

5 яєць
150 г цукру
1 ст. ложка міцної кави
150 г борошна

Кавовий крем:

100 г води

120 г цукру
2 ст. ложки міцної кави
1 ч. л ваніліну
4 яєчних жовтки
200 г вершкового масла

Кавова глазур:

200 г цукрової пудри
4 ст. ложки міцної кави

Для приготування тіста яйця розітріть із цукром, додайте 1 ст. ложку міцної кави і борошно, усе ретельно перемішайте, викладіть у змащену маслом форму і випікайте  в духовці протягом 60 хвилин на середньому вогні.
Для приготування кавового крему прокип'ятіть воду з цукром 3-4 хвилини, додайте міцну каву, ванілін, накрийте кришкою і дайте постояти 15 хвилин.
Розітріть яєчні жовтки, потроху вливаючи остиглий сироп, поставте на вогонь і варіть, увесь час помішуючи, щоб не утворилися грудки. Розітріть вершкове масло, додайте злегка теплий крем, добре перемішайте і збийте.
Випечений торт після остигання розріжте гострим ножем на 3 пласти і промажте їх кавовим кремом. Верхній шар покрийте кавовой глазур'ю.
Для її прготування цукрову пудру розітріть із 4 ст. ложками міцної кави до одержання густої маси, поставте на водяну баню й увесь час помішуйте. Коли маса трохи розігріється, залийте нею торт.

Категория: Торти і тістечка | Добавил: David (07.04.2013)
Просмотров: 1669 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru