Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

Торт болгарський

Тісто:

100 г вершкового масла
1 яйце
200 г цукрової пудри
250 г молока
50 г какао
Борошна стільки знадобиться

Крем:

150 г вершкового масла
200 г цукрової пудри
Ванілін

Збийте у піну масло, у яке додайте яйце, цукрову пудру, молоко та какао, борошна покладіть стільки, щоб вийшло тісто середньої густоти. Викладіть приготовлене тісто на змащений вершковим маслом та притрушений борошном лист і поставте в нагріту духовку. Коли торт спечеться, остудіть його і розріжте по горизонталі на 2 частини.
Для приготування крему добре збийте масло, додаючи поступово цукрову пудру. Наприкінці додайте ванілін. Змастіть коржі приготовленим кремом. 

Категория: Торти і тістечка | Добавил: David (28.04.2013)
Просмотров: 1791 | Рейтинг: 1.7/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru