Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

Торт арахісовий

Тісто:

4 ст. ложки борошна
10 яєць
10 ст. ложки цукру
12 ст. ложок товченого арахісу
6 ст. ложок панірувальних сухарів
1 пакетик ваніліну

Сироп:

200 г цукру
200 г води

Крем:

300 г вершкового масла
4 яйця
150 г цукру
4 ст. ложки какао
2 ст. ложки молока
Ванілін (за смаком) 

Для прикрашання:

Цілі ядра арахісу або тертий шоколад (за смаком)

Яйця збийте з цукром у круту піну, поступово всипте сухарі й борошно, ванілін й арахіс.
Викладіть суміш на сковорідку, змастивши її маслом і посипавши борошном. Випікайте при помірній температурі близько 40 хвилин.
Остиглий корж за допомогою нитки розріжте на 3 шари. Викладіть пласти коржа на відповідних розмірів блюдо, просочивши їх охолодженим сиропом і змастивши кремом.
Для приготування крему розітріть масло до піни і відкладіть у бік. Какао розітріть із гарячим молоком, щоб не було грудок. Яйця збийте на вогні з цукром та ваніліном у тугу піну і, продовжуючи енергійно вимішувати, доведіть майже до кипіння. Знявши з вогню, продовжуйте збивання, поки крем не охолоне. Долийте какао, обережно змішайте обидва креми-масляний і яєчний.
Зверху і з боків змастіть торт кремом і прикрасьте цілими ядрами арахісу або присипте тертим шоколадом.  

Категория: Торти і тістечка | Добавил: David (28.05.2013)
Просмотров: 3207 | Рейтинг: 3.4/24
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru