Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

В категории материалов: 35
Показано материалов: 31-35
Страницы: « 1 2 3 4

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Просмотрам

250 мл води
50 г вершкового масла
125 г борошна
3 яйця
200 г цукрової пудри
2 ст. ложки лимонного соку або рому
Сіль за смаком 

Вершкове масло з сіллю закип'ятити. Поступово додати борошно і постійно помішувати, поки тісто не з'єднається в грудку і не стане відокремлюватися від дна каструлі. Потім зняти його з вогню, злегка охолодити і одне за іншим ввести яйця, все перемішати. Тісто має блищати. Витримати його 30 хвилин при кімнатній температурі.
1 л. рафінованої олії нагріти до 175 градусів. Змочити їм 4 смужки щільного паперу. Наповнити тістом великий кондитерський шприц із зіркоподібною насадкою і видавлювати на змащений маслом папір кільця діаметром 6 см і висотою 1,5 см. Кільця верхньою стороною опустити в жир і видалити папір.
Порціями випікати їх обох боків до появи золотистої скоринки (по 4 хвилини). Потім вийняти з олії і покласти на поглинаючий папір для обсихання.
Змішати цукрову пудру з двома ст. ложками гарячої води, рому або лимонного соку. Змастити кільця з одного боку получившейся  глазур'ю й остудити.

Торти і тістечка | Просмотров: 1000 | Добавил: David | Дата: 27.03.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

1 склянка сметани
1 яйце
1 склянка цукру
Борошно (щоб вийшло густе тісто)
1 ч.л соди, згашеної оцтом
Сіль на кінчику ножа

Крем:

1 склянка сметани
1 склянка цукру
10 ст. ложок варення (з брусниці, журавлини або чорниці)

Усі продукти (крім борошна) ретельно розітріть, потім, додавши борошно, замісіть густе тісто.
Тісто скатайте у джгут і розділіть ножем на 13 частин. Кожну частину розкачайте у тонкий корж. Усі 13 коржів випікайте до готовності, остудіть.
Для приготування крему гарненько розітріть цукор зі сметаною.
Просочіть по черзі коржі збитою сметаною та варенням і покладіть один на одний.
Готовий торт закрийте пергаментом, зверху покладіть щось не дуже важке і залишіть на ніч.
Потім пергамент зніміть, зверху торт змастіть сметанним кремом, що залишився, і прикрасьте свіжими ягодами.

Торти і тістечка | Просмотров: 543 | Добавил: David | Дата: 27.03.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

4 яйця
1 склянка цукру
0,5 склянки рафінованої олії
Склянка газованої води (кока-коли, пепсі, фанти тощо)
2,5 склянки борошна

Крем (за смаком):

Склянка цукру
Склянка сметани або 1 банка вареного згущеного молока
Або будь який інший крем за бажанням

Збийте міксером яйця і цукор, додайте олію, знову збийте, долийте газовану воду і збийте в третє. 
Потім акуратно додайте борошно (тісто повинне вийти косистенції сметани).
Випікайте у попередньо нагрітій духовці 20-30 хвилин.
Для приготування крему можна збити цукор зі сметаною, використовувати варене згущене молоко або будь який інший крем.


Торти і тістечка | Просмотров: 933 | Добавил: David | Дата: 27.03.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

3 склянки борошна
250 г маргарину
2 яйця
0,5 склянки цукру
0,5 ч.л соди згашеної оцтом

Крем:

500 г сметани
2 склянки цукру

Для прикрашання:

50-100 г шоколаду

Яйця збийте із цукром. Додайте розм'якшений маргарин, борошно, соду, згашену оцтом.
Замісіть тісто. Потім розділіть його на 2 частини, розкачайте коржі й випікайте.
Для приготування крему збийте сметану із цукром. Отриманою сумішшю намастіть остиглі коржі, зверху торт посипте тертим шоколадом.


Торти і тістечка | Просмотров: 565 | Добавил: David | Дата: 27.03.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

4 яйця
2 склянки цукру
1 склянка меду
2,5 склянки борошна
1 ст. ложка соди

Крем:

1 склянка сметани
1 склянка цукру

Глазур:

50 г розтопленого шоколаду

Яйця, цукор і мед перемішайте. Додайте соду, згашену оцтом, борошно. Усе перемішайте, розділіть тісто на 2 частини. Дно форми або сковорідки змастіть маслом або посипте манною крупою. Випікайте коржі в розігрітій духовці до готовності. Потім розріжте їх навпіл (горизонтально).
Для приготування крему збийте сметану і цукор. Просочіть коржі кремом.
Зверху полийте глазур'ю.

Торти і тістечка | Просмотров: 546 | Добавил: David | Дата: 25.03.2013 | Комментарии (0)

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru