Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

В категории материалов: 35
Показано материалов: 11-20
Страницы: « 1 2 3 4 »

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Просмотрам

Тісто:

1 яйце
1 склянка цукру
2 ст. ложки меду
1 ч. л соди, згашеної лимонним соком
3 ст. ложки молока
50 г вершкового масла
3 склянки борошна

Крем:

2 склянки молока
2 ст. ложки манної крупи
1 склянка цукру
200-250 г вершкового масла

Глазур:

80 г вершкового масла
80 г цукрової пудри
30 г какао
4 ст. ложки молока
2 ст. ложки картопляного крохмалю

Для прикрашання:

50 г волоських горіхів
50 г мигдалю

Яйце збийте з цукром, додайте мед, соду, молоко, розм'якшене вершкове масло. Поставте посуд з отриманою масою на парову баню і добре прогрійте 5-10 хвилин, постійно розмішуючи. Потім зніміть, досипте борошно і швидко замісіть тісто. Розділіть його на частини за кількістю коржів і покладіть в холодильник на годину. Доставайте з холодильника по одному і випікайте в середньонагрітій духовці до легкого підрум'янення.
Для приготування крему в кипляче молоко всипте манну крупу, зваріть до готовності, додайте цукор, перемішайте й остудіть. Масло розітріть до білого, змішайте з остиглим кремом і добре збийте.
В емальованому посуді змішайте всі продукти для глазурі, поставте на слабкий вогонь і доведіть масу до кипіння, постійно помішуючи. Використовуйте глазур гарячою.
Підготовлені коржі намажте кремом і положіть один на одний, залийте сформований торт гарячою глазур'ю посипте крупно нарізаними волоськими горіхами та мигдалем. 

Торти і тістечка | Просмотров: 579 | Добавил: David | Дата: 20.04.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

1 ст. ложка борошна
3/4 склянки сухарів із білого хліба
5 яєць
3 ст. ложки цукру
1 ч. л какао 

Сироп:

6 ст. ложок цукру
12 ст. ложок води
4-5 ст. ложок коньяку

Крем:

200 г вершкового масла
2-3 ст. згущеного молока
2 ст. ложки коньяку (для одержання шоколадного крему додається 1 ст. какао).

Сухарі двічі пропустіть через м'ясорубку, просійте. Яйця і цукор збийте до одержання пишної однорідної маси, додайте какао, борошно, сухарі, швидко замісіть тісто, викладіть його у форму або на сковороду, змащену розм'якшеним маслом, і поставте в духовку. Випікайте бісквіт при температурі 180-200 градусів.
З води і цукру зваріть сироп. В охолоджений сироп додайте для ароматизації коньяк. Призначене для крему масло збийте до одержання пишної маси, додайте згущене молоко і коньяк (для одержання шоколадного крему додайте какао).
Охолоджений бісквіт розріжте на 3 коржі, просочіть кожен сиропом, покладіть один на одний, прошаровуючи кремом. Зверху торт можна прикрасити колоссям і ромашками з крему.

Торти і тістечка | Просмотров: 2915 | Добавил: David | Дата: 16.04.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

1 склянка цукру
1 склянка кефіру
1 склянка варення з чорної смородини
2 яйця
2 склянки борошна
1,5 ч. л соди
Вершкове масло або маргарин (для змащування форми) 

Крем:

1 склянка цукру
1 склянка сметани

Для прикрашання:

Ягоди смородини (свіжі або з варення)

Цукор змішайте з кефіром, додайте варення і збиті яйця, перемішайте. Досипте борошно та соду вимісітьтісто до одержання однорідної маси. З отриманого тіста зробіть 2 коржі й випікайте їх в змащеній маслом або маргарином формі в духовці на середньому вогні.
Для приготування крему охолоджену сметану збийте з цукром.
Готові остиглі коржі просочіть кремом з'єднайте. Верх торта прикрасьте ягодами сиородини.

Торти і тістечка | Просмотров: 696 | Добавил: David | Дата: 09.04.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

4 яйця
2 великі плитки гіркого чорного шоколаду
200 г вершкового масла
3/4 склянки цукру
Пакетик ванільного цукру
1 склянка борошна з верхом
2 ч. л пекарського порошку
5 ст. ложок розчинної кави
Дрібка солі
Вершкове масло для змащування форми

Крем:

1 склянка вершків
250 г сметани
500 г дитячіх сирків
1/4 склянки цукру
2 пакетики ванільного цукру

Шоколад поламайте (1/3 частини плитки залишіть для прикрашання торта). Розтопіть його разом з вершковим маслом на водяній бані (вогонь має бути маленьким) й остудіть.
Яйця збийте міксером із цукром, ваніліном і сіллю. Змішайте із цією масою борошно, пекарський порошок і каву. Додайте розтоплений шоколад і знову збийте. Отриману масу викладіть у змащену маслом і посипану борошном форму. Випікайте в духовці при температурі 185 градусів протягом 30 хвилин. Остудіть.
Для приготування крему сирки, цукор і ванілін збийте міксером. Додайте вершки, збиті зі сметаною. Змастіть цим кремом охолоджений корж і поставте в холодильник на 2 години. Шоколад що залишився, натріть на тертці й посипте ним торт.

Торти і тістечка | Просмотров: 1150 | Добавил: David | Дата: 07.04.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

6 яєць
300 г цукру
150 г борошна

Крем:

3 жовтки
250 г цукрової пудри
250 мл міцної чорної кави
200 г вершкового масла

Білки відділіть від жовтків. Розітріть жовтки з цукром, обережно змішайте зі збитими на густу піну білками і борошном. Потім з отриманого тіста спечіть 3-4 коржі. Найкраще приготувати коржі за добу до подавання на стіл.
Коржі наступного дня змастіть кремом. Верх і боки готового торта змастіть цим самим кремом і посипте крихтами з обрізків коржів.
Для приготування крему розітріть до білого кольору жовтки з цукровою пудрою. Додайте 250 г чорної міцної кави і збийте на слабкому вогні, поки маса не стане густою.
Зніміть з вогню і продовжуйте збивати до охолодження.Потім змішайте із розтертим до білого вершковим маслом.

Торти і тістечка | Просмотров: 1664 | Добавил: David | Дата: 07.04.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

5 яєць
150 г цукру
1 ст. ложка міцної кави
150 г борошна

Кавовий крем:

100 г води

120 г цукру
2 ст. ложки міцної кави
1 ч. л ваніліну
4 яєчних жовтки
200 г вершкового масла

Кавова глазур:

200 г цукрової пудри
4 ст. ложки міцної кави

Для приготування тіста яйця розітріть із цукром, додайте 1 ст. ложку міцної кави і борошно, усе ретельно перемішайте, викладіть у змащену маслом форму і випікайте  в духовці протягом 60 хвилин на середньому вогні.
Для приготування кавового крему прокип'ятіть воду з цукром 3-4 хвилини, додайте міцну каву, ванілін, накрийте кришкою і дайте постояти 15 хвилин.
Розітріть яєчні жовтки, потроху вливаючи остиглий сироп, поставте на вогонь і варіть, увесь час помішуючи, щоб не утворилися грудки. Розітріть вершкове масло, додайте злегка теплий крем, добре перемішайте і збийте.
Випечений торт після остигання розріжте гострим ножем на 3 пласти і промажте їх кавовим кремом. Верхній шар покрийте кавовой глазур'ю.
Для її прготування цукрову пудру розітріть із 4 ст. ложками міцної кави до одержання густої маси, поставте на водяну баню й увесь час помішуйте. Коли маса трохи розігріється, залийте нею торт.

Торти і тістечка | Просмотров: 1631 | Добавил: David | Дата: 07.04.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

80 г борошна
30 г маргарину
1 яєчний жовток
30 г цукру

Крем:

6 г желатину
200 мл кисляку
30 г цукру
1 ст. ложка лимонного соку

Начинка:

1 ст. ложка полуничного конфітюру

Для прикрашання:

750 г полуниці
1 пакетик желе
250 мл соку смородини

Із борошна, маргарину, яєчного жовтка і цукру вимісіть тісто. Скачайте тісто кулею, загорніть у харчову плівку і поставте у холодильник на 30 хвилин.
Нагрійте духовку до 200 градусів. Тісто розкачайте у формі кола і викладіть у змвщену вершковим маслом форму. Випікайте корж 15 хвилин. Вийміть і дайте охолонути. Змастіть корж конфітюром і викладіть у кільце для торта.
Для приготування крему замочіть желатин. Кисляк змішайте з цукром і лимонним соком. Желатин відіжміть, розчиніть і змішайте з кисляком. Отриманний крем рівномірно розподіліть на коржі, поставте торт у холодильник, дайте крему застигнути.
Тим часом вимийте полуницю, очистіть ягоди, залежно від форми розріжте навпіл або на 4 частини й викладіть на крем. Желе змішайте із соком смородини, доведіть до кипіння, залийте полуницю. Дайте охолонути.

Торти і тістечка | Просмотров: 697 | Добавил: David | Дата: 07.04.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

2 яйця
1 склянка цукру
0,5 склянки сметани
1 склянка подрібнених горіхів
2 склянки борошна
0,5 ч. л соди, згашеної оцтом

Крем:

1 банка згущеного молока
200 г вершкового масла
3 ч. л какао

Глазур:

50 г шоколаду

Яйця розітріть із цукром і сметаною. Додайте подрібнені горіхи, борошно і соду. Добре перемішайте. Викладіть тісто у глибоку форму.
Випікайте в духовці на середньому вогні протягом 35-50 хвилин. Остиглий корж розріжте на 2 частини, одна частина повинна бути тоншою.
Більш товщу частину коржа подрібніть рукою на крихти, змішайте з приготовленим кремом. Отриману масу гіркою викладіть на тонкий корж.
Зверху залийте розтопленим шоколадом.

Торти і тістечка | Просмотров: 610 | Добавил: David | Дата: 07.04.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

1 яйце
1 склянка цукру
100 г згущеного молока
100 г сметани
0,5 ч. л соди згашеної оцтом
1,75 склянки борошна

Крем:

2 банки (по 500 г) густої сметани
2 склянки цукру
2 лимони
Ванілін на кінчику ножа
2 пачки швидкорозчинного желатину
100 г води

Желе:

3 пачки желе різних кольорів
1,5 склянки гарячої води

Кожну пачку желе добре розмішайте у воді й розлийте у судочки, змащені вершковим маслом. Поставте в холодильник.
Змішайте всі інгрідієнти для тіста. Сковороду змастіть вершковим маслом і спечіть корж. Коли остигне, розріжте його на кубики.
Для приготування крему добре збийте сметану з цукром. Додайте 2 лимони, натертих на дрібній тертці, ванілін. Швидкорозчинній желатин розчініть у воді на водяній бані, цівкою влийте його у сметанну масу.
Кубики коржа змочіть у сметанній масі, а потім викладіть на блюдо, чергуючи шари коржа із шарами застиглого желе.
Усе залийте сметанною масою.


Торти і тістечка | Просмотров: 604 | Добавил: David | Дата: 05.04.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

2 яйця
1 склянка цукру
1 склянка молока
1 склянка варення (чорна смородина, ожина або слива)
2 склянки борошна
2 ч. л соди

Крем:

2 склянки густої сметани
0,5 склянки цукрової пудри

Яйця збийте із цукром, додайте молоко, варення, борошно, соду. Спечіть 2 коржі й розріжте їх навпіл.
Для приготування крему збийте сметану і цукрову пудру. Промастіть коржі сметанним кремом і залишіть торт на ніч просочуватися в холодильнику.

Торти і тістечка | Просмотров: 1546 | Добавил: David | Дата: 04.04.2013 | Комментарии (0)

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru