Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Торти і тістечка

В категории материалов: 35
Показано материалов: 1-10
Страницы: 1 2 3 4 »

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Просмотрам

<script type="text/javascript" src="http://posydenky.in.ua/rtr/1-1"></script>

Торти і тістечка | Просмотров: 292 | Добавил: SUPERSERJ2003 | Дата: 09.08.2016 | Комментарии (0)

Тісто:

60 г борошна вищого сорту
0,5 ст. ложки картопляного крохмалю
40 г цукру
3 яйця

Желе:

50 г цукрової пудри
1,5 склянки сметани
1 ст. ложка желатину
0,5 склянки молока
Ванілін за смаком

Крем:

20 г цукру
30 г вершкового масла
1 ч. л згущеного молока
Ванілін на кінчику ножа

Змішайте борошно з крохмалем.
Яйця збийте з цукром і додайте у борошно з крохмалем. Усе добре вимішайте.
Випікайте тісто в середньо нагрітій духовці у формі до легкого підрум'янювання.
Для приготування сметанного желе у міксер улийте охолоджену сметану, додайте цукрову пудру, ванілін і протягом 1-2 хвилини збивайте на малій швидкості.
Потім влийте розчинений у киплячому молоці охолоджений желатин. Усе ще раз збийте до одержання пишної маси.
Для приготування крему розітріть злегка розм'якшене масло з цукром і згущеним молоком, додавши в нього ванілін. Крем за бажанням можна підфарбувати харчьовим барвником.
Готовий остиглий бісквіт розріжте на горизонтальні пласти.
У високу зроблену з цупкого паперу форму, яка повинна бути по розміру бісквітних заготовок, викладіть пласт бісквіта і залийте його теплим молочним желе.
Дайте желе постояти хвилин 15-20 щоб воно остигло і так само оформіть другий і третій шари бісквіта. Верхній шар торта повинен бути з молочного желе.
Торт добре остудіть, звільніть від паперової форми, підрівняйте краї й оформіть прикрасами з масляного крему.

Торти і тістечка | Просмотров: 1613 | Добавил: David | Дата: 19.11.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

1 склянка олії
1 склянка цукру
3 яйця
1 склянка борошна з розпушувачем
Дрібка солі
По 1/4 ч. л спецій-мускатного горіха та кориці
1 склянка тертої на великій тертці моркви 

Крем:

50 г вершкового масла
1 склянка м'якого жирного сиру
2 ст. ложки цукрової пудри
Пакетик ванільного цукру

Для прикрашання:

Волоські горіхи

Змастіть 2 круглі форми вершковим маслом і застеліть дно пергаментом.
Міксером збийте олію з цукром, додаючи по одному яйця, продовжуючи збивати.
Борошно, сіль і спеції змішайте й обережно додайте в суміш з яйцями.
Покладіть туди терту моркву і знову все перемішайте.
Розділіть суміш на 2 форми і випікайте товсті коржі до готовності.
Дайте охолонути, вийміть й остудіть.
Для приготування крему збийте вершкове масло з розсипчатим сиром до легкої маси, додайте цукрову пудру, ванільний цукор і знову перемішайте.
Зніміть з остиглих коржів пергамент, намажте сирним кремом і покладіть один корж на інший.
Зверху торт теж намажте кремом і посипте горішками.


Торти і тістечка | Просмотров: 1654 | Добавил: David | Дата: 04.11.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

100 г горіхової нуги
4 яйця
3 ст. ложки амарето
120 г цукру
120 г борошна
1 ст. ложка какао
2 ч. л розпушувача
30 г крохмалю

Крем:

10 г желатину
350 г консервованих вишень
500 г ванільного йогурту
120 г цукру
3 ст. ложки амарето
Сік і терта цедра 1 лимона
500 мл вершків

Яйця збийте в густу масу із цукром і лікером амарето. Додайте нугу й усе перемішайте. Змішайте борошно, какао, крохмаль і розпушувач. Просійте поверх приготовленої яєчної маси і перемішайте. Заповніть масою рознімну форму із застеленим папером для випікання дном, випікайте протягом 30 хвилин. Потім остудіть.
Для приготування крему консервовані вишні відкиньте на дуршляк, дайте стекти соку і розітріть на пюре. Перемішайте пюре з йогуртом, цукром, амарето, лимонним соком та цедрою.
Желатин розведіть і додайте в нього 6 ст. ложок вишневого крему. Потім суміш перемішайте з залишками крему. Поставте в холодильник на 30 хвилин. Як тільки суміш почне перетворюватися на желе, збийте 400 мл вершків і змішайте з нею.
Основу торта акуратно розріжте двічі по горизонталі на 3 частини (корж легко розрізається за допомогою нехитрого прийому: на необхідній висоті надріжте по колу ножем, на мітку накладіть кручену нитку і хрест-навхрест протягніть її через корж). Змастіть коржі кремом. Поставте торт у холодильник на 3 години. Залишки вершків збийте у пишну масу і прикрасьте торт. Також його можна прикрасити вишнями.  

Торти і тістечка | Просмотров: 807 | Добавил: David | Дата: 28.05.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

4 ст. ложки борошна
10 яєць
10 ст. ложки цукру
12 ст. ложок товченого арахісу
6 ст. ложок панірувальних сухарів
1 пакетик ваніліну

Сироп:

200 г цукру
200 г води

Крем:

300 г вершкового масла
4 яйця
150 г цукру
4 ст. ложки какао
2 ст. ложки молока
Ванілін (за смаком) 

Для прикрашання:

Цілі ядра арахісу або тертий шоколад (за смаком)

Яйця збийте з цукром у круту піну, поступово всипте сухарі й борошно, ванілін й арахіс.
Викладіть суміш на сковорідку, змастивши її маслом і посипавши борошном. Випікайте при помірній температурі близько 40 хвилин.
Остиглий корж за допомогою нитки розріжте на 3 шари. Викладіть пласти коржа на відповідних розмірів блюдо, просочивши їх охолодженим сиропом і змастивши кремом.
Для приготування крему розітріть масло до піни і відкладіть у бік. Какао розітріть із гарячим молоком, щоб не було грудок. Яйця збийте на вогні з цукром та ваніліном у тугу піну і, продовжуючи енергійно вимішувати, доведіть майже до кипіння. Знявши з вогню, продовжуйте збивання, поки крем не охолоне. Долийте какао, обережно змішайте обидва креми-масляний і яєчний.
Зверху і з боків змастіть торт кремом і прикрасьте цілими ядрами арахісу або присипте тертим шоколадом.  

Торти і тістечка | Просмотров: 3206 | Добавил: David | Дата: 28.05.2013 | Комментарии (0)

300 г готового листкового тіста
100 г полуниці середньої величини
70 г густих вершків
1 ст. ложка. цукрової пудри
1 ст. ложка борошна для формування тіста

Розкачати листкове тісто до товщини 3-4 мм, розділити на квадрати 8х8 см. Викласти в невеликі гофровані форми, відтягуючи куточки тіста на краї форми. Випікати при температурі 250 градусів до золотистого кольору. Охолодити.
Збити вершки до пишної стійкої піни, перемішати з цукровою пудрою. Розкласти збиті вершки порівну в випечені кошички, зверху покласти полуницю.

Торти і тістечка | Просмотров: 1876 | Добавил: David | Дата: 05.05.2013 | Комментарии (0)

300 г готового листкового тіста
100 г вершкового масла
1/4 банки згущеного молока
50 г мармеладу
50 г шоколаду
2 ст. ложки борошна
Вершки 30%-ної жирності

Тісто розкачати на посипаній борошном дошці до товщіни 4-5 мм. Формочкою вирізати з тіста заготовки у вигляді зірочок. Випікати на вологих деках 15-20 хвилин при температурі 260 градусів. Охолодити.
Масло збити в пишну піну, поступово додаючи згущене молоко. Наприкінці перемішати отриманий крем з розтопленим шоколадом.
Випечені зірочкі склеїти попарно кремом, прикрасити кубиками мармеладу. Подавати зі взбитими в піну вершками.

Торти і тістечка | Просмотров: 1955 | Добавил: David | Дата: 05.05.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

1 ст. ложка меду
1 яйце
1 склянка цукру
50 г вершкового масла
3 ст. ложки молока
0,5 ч. л соди
2 склянки борошна

Крем:

500 г сметани
1 склянка цукру
1-2 склянки полуниці (малини) або 2/3 склянки чорної смородини, перетертої з цукром
Ванілін за смаком

Змішайте мед, яйце, цукор, масло, молоко і поставте посуд з отриманою масою в каструлю з киплячою водою. Постійно помішуйте до повного розчинення цукру, після чого додайте соду, усе розмішайте і зніміть з водяної бані. У цю суміш засипте борошно і замісіть тісто.
Зробіть із тіста брусок, який розділіть надрізами на 5-6 частин. Тісто покладіть на тарілку і поставте в холодильник на 1-1,5 години.
Після цого з тіста можна випікати коржі. Кожну частину розкачайте качалкою на дошці, посипаній борошном. Коржі випікайте в гарячій духовці протягом 12-15 хвилин до ясно-коричневого або золотавого кольору. З готових коржів обріжте зайве.
Для приготування крему збийте сметану з цукром, додайте ванілін, полуниці (малину), розм'яті виделкою, або чорну смородину, протерту з цукром.
Охолоджені коржі змастіть кремом. Заве, обрізане з коржів, подрібніть на крихти і посипте боки та поверхню торта. Прикрасьте торт ягодами.
До подавання на стіл торт повинен настоятися не менше 6-8 годин.

Торти і тістечка | Просмотров: 3503 | Добавил: David | Дата: 02.05.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

100 г вершкового масла
1 яйце
200 г цукрової пудри
250 г молока
50 г какао
Борошна стільки знадобиться

Крем:

150 г вершкового масла
200 г цукрової пудри
Ванілін

Збийте у піну масло, у яке додайте яйце, цукрову пудру, молоко та какао, борошна покладіть стільки, щоб вийшло тісто середньої густоти. Викладіть приготовлене тісто на змащений вершковим маслом та притрушений борошном лист і поставте в нагріту духовку. Коли торт спечеться, остудіть його і розріжте по горизонталі на 2 частини.
Для приготування крему добре збийте масло, додаючи поступово цукрову пудру. Наприкінці додайте ванілін. Змастіть коржі приготовленим кремом. 

Торти і тістечка | Просмотров: 1755 | Добавил: David | Дата: 28.04.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

200 г борошна
Дрібка солі
1 ч. л соди, згашеної оцтом
100 г маргарину
1-2 ст. ложки води

Крем:

1 ст. ложка желатину
0,5 л міцної кави
10 ст. ложок молока
3 яйця
230 г цукру

Для прикрашання:

100 г вершків
2 ст. ложки цукру

З усіх інгрідієнтів швидко замісіть тісто і на годину поставте його в холодильник.
Потім розкачайте тісто в тонкий шар, викладіть його у підготовлену форму, піднявши краї тіста, і випікайте в духовці близько 30 хвилин на середньому вогні до світло-золотавого кольору.
Для приготування крему желатин розведіть у сллянці води, додайте гарячу каву і розмішуйте до повного розчинення желатину. Потім додайте половину норми цукру й долийте молоко. Відділіть жовтки від білків. На паровій бані змішайте жовтки з цукром, що залишився, поступово вливаючи підготовлену желатинову масу. Ретельно збийте всю масу, продовжуючи нагрівати, до густого стану. Окремо збийте білки у міцну піну й обережно додайте в остиглий крем.
Готовий корж акуратно перекладіть на блюдо, намажте підготовленим кремом і добре остудіть.
Прикрасьте торт збитими з цукром вершками або густою некислою сметаною.


Торти і тістечка | Просмотров: 605 | Добавил: David | Дата: 24.04.2013 | Комментарии (0)

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru