Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Пироги, рулети

Різотто з буряком

Вам знадобиться:

3 буряків
300 г рису
75 г цибулі
2/3 склянки білого сухого вина
3 склянки овочевого бульйону
3 ст. ложки рослинної олії
40 р тертого пармазана
1 пучок цибулі-порею
40-50 г вершкового масла
1 ст. ложка сметани
Білий мелений перець
Сіль за смаком

У фольгу загорнути 2 буряків і запекти в духовці при температурі 190-200 градусів протягом 1 години. Запечену буряк очистити від шкірки і розрізати на кілька частин. Залишилася буряк очистити, нарізати дрібно.
Викласти в нагріту сковорідку з олією дрібно нарізану сиру буряк і до напівготовності загасити. Додати рис, вино і тушкувати 15-20 хвилин, періодично помішуючи, поки вино не випарується. У кілька прийомів по немногу додати гарячий овочевий бульйон.
Запечену буряк розігріти в рослинній олії, посолити і поперчити. В різотто додати пармезан трохи залишити, холодне вершкове масло, перець, сіль, все перемішати.
Викласти на тарілки, зверху покласти сметану, запечену буряк, посипати пармезаном і дрібно порізаною цибулею-пореєм.

Категория: Пироги, рулети | Добавил: SUPERSERJ2003 (10.03.2016)
Просмотров: 346 | Рейтинг: 3.3/18
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru