Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Пироги, рулети

Пиріг з рибою

Для тіста:

1 кг борошна
1/2 молока
50 г дріжжів
30 г цукру
7 жовтків
1/2 ч. л солі
150 г вершкового масла

Для начинки:

1 велика риба
Сіль, зелень, перець

У підігріте до 30-40 градусів молоко покласти сіль, цукор, дріжжі, яєчні жовтки, усе перемішати. З'єднайте суміш що вийшла з борошном і замісіть тісто, наприкінці додати розм'якшене масло. Поставити тісто в тепле місце для бродіння, кілька разів обмяти його руками.
З готового тіста розкачати корж, на середину покласти сиру рибу, очищену від шкіри і кісток, посолити її, поперчити, посипати подрібненою зеленню. Кінці коржа з'єднайте, надавши йому форму риби. Покладіть на змащений маслом лист швом вниз, змастити збитим яйцем і випікати при температурі 220-250 градусів до золотистого кольору.


Категория: Пироги, рулети | Добавил: David (29.03.2013)
Просмотров: 648 | Рейтинг: 1.5/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru