Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Пироги, рулети

Пиріг з грибами

Для тіста:

1 кг дріжджового тіста
Масло для змазування дека
1 яйце для змащування пирога
1,5 кг свіжих грибів
2 цибулини
50 г рослинної олії
Сіль, чорний мелений перець за смаком

Для приготування фаршу гриби нарізати скибочками. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, обсмажити на оліїї до золотистого кольору, додати гриби і обсмажити все разом, заправити спеціями.
Тісто розділити на 2 частини. Одну частину розкачати у вигляді прямокутника завтовшки 1,5 см, укласти на змащене маслом деко, поставити в тепле місце і дати трохи підійти. Розкачати другий пласт такої ж форми і дати трохи піднятися.
Готовий фарш обережно викласти на нижній корж, накрити другим коржем, краї з'єднати і защіпати. Поверхню пирога прикрасити фігурками, вирізаними з обрізків тіста, змащуючи їх з нижньої сторони яйцем. Поставити пиріг в тепле місце і знову дати підійти. Перед випічкою зробити кілька проколів виделкою для виходу пари і змастити яйцем.
Випікати пиріг при температурі 220-240 градусів протягом 30-40 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
Готовий пиріг перекласти на пергамент, накрити полотняною серветкою і витримати 15-20 хвилин, щоб обм'якла верхня скоринка. Потім змастити поверхню пирога маслом і порізати на шматки. 

Категория: Пироги, рулети | Добавил: David (28.09.2013)
Просмотров: 949 | Рейтинг: 2.0/4
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru