Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Пироги, рулети

Пиріг російський

Для тіста: 

3 склянки борошна
1 склянка молока
50 г дріжджів
100 г маргарину
1/2 ч. л солі
1 ст. ложка цукру

Для начинки:

300 г відвареного м'яса
1 цибулина
2 зварених круто яйця
Сіль, перець

Для змазування:

1 яйце

Приготувати дріжджове тісто. Розкачати і розділити його на 2 частини (одна повинна бути трохи більше іншої). Велику частину покласти на деко, зверху викласти начинку. Другу частину тіста розкачати, накрити пиріг і защипати краї. Зверху змастити яйцем і зробити проколи виделкою. Випікати в духовці при помірній температурі.
Охолоджений пиріг нарізати шматочками.
Приготування начинки: відварне м'ясо разом з цибулею пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити, додати трохи бульйону і дрібно порізати зварені в круту яйця. 


Категория: Пироги, рулети | Добавил: David (13.10.2013)
Просмотров: 1255 | Рейтинг: 2.8/10
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru