Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Пироги, рулети

В категории материалов: 10
Показано материалов: 1-10
Страницы:

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Просмотрам

Інгредієнти:

600 г філе лосося
1 цибулина
500 г цукіні
500 г баклажанів
Оливкової олії 2 ст. ложки
Вершкового масла 40 г
4 помідора
2 ст. ложки лимонного соку
Базилік, чорний мелений перець, орегано
Сіль за смаком

Очистити цибулину, розрізати на 4 частини, порізати півкільцями. Цукіні і баклажани вимити, обрізати кінчики і нарізати часточками. Викласти овочі в підігріте на сковорідці вершкове масло і протушкувати, підлив 2 ст. ложки води.
Жаростійку форму змастити оливковою олією і викласти в неї овочі. Помідори опустити в киплячу воду, обдати холодною водою, зняти шкірку, видалити насіння, нарізати тонкими скибочками, розкласти на овочах у формі посолити і поперчити.
Філе лосося промити холодною водою, обсушити. Збризнути лимонним соком, посолити і викласти поверх овочів. Посипати перцем, орегано і подрібненим базиліком.
Запікати в духовці 20-25 хвилин при температурі 200-220 градусів.

Пироги, рулети | Просмотров: 434 | Добавил: SUPERSERJ2003 | Дата: 10.03.2016 | Комментарии (0)

Вам знадобиться:

3 буряків
300 г рису
75 г цибулі
2/3 склянки білого сухого вина
3 склянки овочевого бульйону
3 ст. ложки рослинної олії
40 р тертого пармазана
1 пучок цибулі-порею
40-50 г вершкового масла
1 ст. ложка сметани
Білий мелений перець
Сіль за смаком

У фольгу загорнути 2 буряків і запекти в духовці при температурі 190-200 градусів протягом 1 години. Запечену буряк очистити від шкірки і розрізати на кілька частин. Залишилася буряк очистити, нарізати дрібно.
Викласти в нагріту сковорідку з олією дрібно нарізану сиру буряк і до напівготовності загасити. Додати рис, вино і тушкувати 15-20 хвилин, періодично помішуючи, поки вино не випарується. У кілька прийомів по немногу додати гарячий овочевий бульйон.
Запечену буряк розігріти в рослинній олії, посолити і поперчити. В різотто додати пармезан трохи залишити, холодне вершкове масло, перець, сіль, все перемішати.
Викласти на тарілки, зверху покласти сметану, запечену буряк, посипати пармезаном і дрібно порізаною цибулею-пореєм.

Пироги, рулети | Просмотров: 383 | Добавил: SUPERSERJ2003 | Дата: 10.03.2016 | Комментарии (0)

Інгредієнти:

4 баклажана
3 морквини
2-3 цибулини
200-300 г бринзи
4-5 зубчики часнику
2 ст. ложки олії
Сіль за смаком
Зелень петрушки

Баклажани нарізати скибочками уздовж. Замочити в солоній воді на 15-20 хвилин, потім віджати. Обсмажити з двох сторін на сковорідці з розігрітим олією до напівготовності, приблизно 2-3 хвилини з кожного боку. Потім викласти на паперовий рушник і дати стекти зайвому жиру.
Бринзу розім'яти виделкою.
Спасерувати цибулю нарізану півкільцями і моркву соломкою. Часник пропустити через м'ясорубку або прес, змішати з бринзою, морквою і цибулею.
На обсмажені довгі скибочки баклажанів покласти начинку і згорнути рулетом, починаючи з короткого краю.
Рулетики заколоти дерев'яними паличками (зубочистками). Посипати нарізаною петрушкою і поставити в холодильник на 1-1,5. Подавати охолодженими.

Пироги, рулети | Просмотров: 426 | Добавил: SUPERSERJ2003 | Дата: 10.03.2016 | Комментарии (0)

Для тіста:

40 г дріжджів
75 г цукру
250 мл теплого молока
500 г борошна
50 г м'якого вершкового масла
1 щіпка солі

Для мигдальної скоринки:

100 г розтопленого масла
150 г цукру
200 г подрібненого мигдалю
3 ст. ложки молока

Для крему:

4 пластинки желатину
0,5 л молока
75 г цукру
1 ст. ложка ванільного цукру
1 яйце
50 г крохмалю

Дріжджі розчинити в невеликій кількості молока з цукром і залишити на 15-20 хвилин, щоб підійшли. З'єднати борошно з рештою молока, маслом, і цукром, додати сіль. Залишити на 30 хвилин.
Змішати масло з мигдалем, цукром і молоком.
Розкачати тісто і покласти його на злегка змащене маслом деко. Мигдалеву масу розкласти зверху і залишити дріжджове тісто ще на 15 хвилин для підходу.
Випікати пиріг 30 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
Розм'якшити желатин. Із зазначених інгредієнтів приготувати крем. Змішати жовток з ростопленим желатином, додати збитий у густу піну яєчний білок.
Корж розділити на 4 частини. Розрізати навпіл і наповнити кремом. Кожен шматочок знову розділити на 4 частини.
Фруктову начинку необхідно розмішати і розділити на чотири рівні частини. Кожну частину викласти на один шар тіста і накрити іншим. Так укласти всі 5 шарів тіста і залишити на 40 хвилин, потім змастити верх пирога яйцем, посипати цукром і випікати в духовці до готовності. 


Пироги, рулети | Просмотров: 2301 | Добавил: David | Дата: 05.12.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

1,5 склянки теплої води
25 г дріжджів
1 ч. л. цукру
500 г житнього борошна
1 ч. л. солі

Для начинки:

400 г свинини (корейки)
1-2 цибулини
Сіль
Перець

Дріжджі розтерти з 1 ч.л. цукру, додати теплу воду, сіль і борошно. Замісити тісто і поставити підніматися.
М'ясо нарізати маленькими кубиками, обсмажити на сковороді разом з подрібненою цибулею, приправити сіллю і перцем.
Коли тісто підійде, розкачати його в прямокутний пласт і розрізати навпіл. Одну частину тіста викласти на змащене маслом деко, зверху покласти начинку, накрити другою половинкою тіста, краї защипати і дати йому підійти. 
Перед випічкою змастити пиріг молоком. Випікати в духовці з сильним жаром. Готовий пиріг змастити розтопленим маслом.

Пироги, рулети | Просмотров: 2411 | Добавил: David | Дата: 27.11.2013 | Комментарии (0)

Для тіста: 

3 склянки борошна
1 склянка молока
50 г дріжджів
100 г маргарину
1/2 ч. л солі
1 ст. ложка цукру

Для начинки:

300 г відвареного м'яса
1 цибулина
2 зварених круто яйця
Сіль, перець

Для змазування:

1 яйце

Приготувати дріжджове тісто. Розкачати і розділити його на 2 частини (одна повинна бути трохи більше іншої). Велику частину покласти на деко, зверху викласти начинку. Другу частину тіста розкачати, накрити пиріг і защипати краї. Зверху змастити яйцем і зробити проколи виделкою. Випікати в духовці при помірній температурі.
Охолоджений пиріг нарізати шматочками.
Приготування начинки: відварне м'ясо разом з цибулею пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити, додати трохи бульйону і дрібно порізати зварені в круту яйця. 


Пироги, рулети | Просмотров: 1247 | Добавил: David | Дата: 13.10.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

1 кг дріжджового тіста
Масло для змазування дека
1 яйце для змащування пирога
1,5 кг свіжих грибів
2 цибулини
50 г рослинної олії
Сіль, чорний мелений перець за смаком

Для приготування фаршу гриби нарізати скибочками. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, обсмажити на оліїї до золотистого кольору, додати гриби і обсмажити все разом, заправити спеціями.
Тісто розділити на 2 частини. Одну частину розкачати у вигляді прямокутника завтовшки 1,5 см, укласти на змащене маслом деко, поставити в тепле місце і дати трохи підійти. Розкачати другий пласт такої ж форми і дати трохи піднятися.
Готовий фарш обережно викласти на нижній корж, накрити другим коржем, краї з'єднати і защіпати. Поверхню пирога прикрасити фігурками, вирізаними з обрізків тіста, змащуючи їх з нижньої сторони яйцем. Поставити пиріг в тепле місце і знову дати підійти. Перед випічкою зробити кілька проколів виделкою для виходу пари і змастити яйцем.
Випікати пиріг при температурі 220-240 градусів протягом 30-40 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
Готовий пиріг перекласти на пергамент, накрити полотняною серветкою і витримати 15-20 хвилин, щоб обм'якла верхня скоринка. Потім змастити поверхню пирога маслом і порізати на шматки. 

Пироги, рулети | Просмотров: 974 | Добавил: David | Дата: 28.09.2013 | Комментарии (0)

Ингредієнти:

500 г сиру
250 г маргарину
1,5 склянки борошна
0,5 ч. л соди, розчиненої в 2 ст. ложках кефіру
Сіль

Сир розтерти з розм'якшеним маргарином, додати інші компоненти, замісити круте тісто, надати йому форму кулі, і покласти на 40 хвилин у холодне місце.
Потім кулю розділити на 4 частини, розкачати кожну окремо, зверху покласти начинку: нарізані яблука, густе варення або мармелад. Скатати рулети, викласти на змащене деко, спекти.
Гарячим посипати цукровою пудрою.


Пироги, рулети | Просмотров: 569 | Добавил: David | Дата: 28.09.2013 | Комментарии (0)

Інгредієнти:

3 в'ялених помідора
2 склянки борошна
1/2 ч. л солі
1/2 ч. л сухих дріжжів
1 ч. л меду
1 ч. л оливкової олії
2/3 склянки теплої води
1 ст. ложка молока
2 ч. л маку
1 ст. ложка вершкового масла

Помідори розрізати навпіл і відкласти. Викласти в кухонний комбайн борошно, сіль і дріжжі. Змішати. Не припиняючи змішувати, додати мед і оливкове масло. Поступово влити воду і вимішувати все ще 1-1,5 хвилини. Викласти тісто на посипану борошном поверхню і вимісити руками, поки воно не стане однорідним і пружним. Додати нарізані помідори і ще трохи вимісити.
Сформувати з тіста кулю і викласти його в злегка змащений маслом посуд. Залишити на 5 хвилин. Розігріти духовку до 150-200 градусів. Розділити тісто на 16 однакових шматків і скачати з них довгі палички. Викласти на змащене вершковим маслом деко і залишити в теплому місці  на 15-20 хвилин, щоб вони підійшли. Змастити палички молоком і посипати маком. Випікати в духовці 30-35 хвилин.

Пироги, рулети | Просмотров: 3010 | Добавил: David | Дата: 28.06.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

1 кг борошна
1/2 молока
50 г дріжжів
30 г цукру
7 жовтків
1/2 ч. л солі
150 г вершкового масла

Для начинки:

1 велика риба
Сіль, зелень, перець

У підігріте до 30-40 градусів молоко покласти сіль, цукор, дріжжі, яєчні жовтки, усе перемішати. З'єднайте суміш що вийшла з борошном і замісіть тісто, наприкінці додати розм'якшене масло. Поставити тісто в тепле місце для бродіння, кілька разів обмяти його руками.
З готового тіста розкачати корж, на середину покласти сиру рибу, очищену від шкіри і кісток, посолити її, поперчити, посипати подрібненою зеленню. Кінці коржа з'єднайте, надавши йому форму риби. Покладіть на змащений маслом лист швом вниз, змастити збитим яйцем і випікати при температурі 220-250 градусів до золотистого кольору.

Пироги, рулети | Просмотров: 671 | Добавил: David | Дата: 29.03.2013 | Комментарии (0)

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru