Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Пиріжки, булочки

Здобні пиріжки з рисом і яйцями

Для тіста:

3,5 склянки борошна
1 склянка сметани
2 ст.ложки вершкового масла
По 1 ч. л солі і цукру
1/2 ч. л соди

Для начинки:

1 склянка рису
4 ст. ложки масла або столового маргарину
4 яйця
Сіль
2,5 склянки води

Прготувати тісто з перерахованих інгрідієнтів і поставити в холодне місце на 25-30 хвилин. Тісто брати невеликими порціями, щоб воно не нагрівалося. Охолоджене тісто розкачати в пласт товщиною 0,5 см. Зробити склянкою або виїмкою кружечки. На середину кожного кружечка покласти начинку. Кружечки згорнути і зщіпати, надавши пиріжкам овальну або трикутну форму.
Сформовані пиріжки укласти на змащений маслом холодний лист. Пиріжки змастити яйцем і випікати в духовці при температурі 240-260 градусів.
Приготування начинки. Рис промити кілька разів у теплій воді, потім всипати його в киплячу підсолену воду, туди ж покласти жир. Зварити рис до м'якості, відкинути на друшляк, остудити. В охолоджений рис покласти зварені в круту порубані яйця і перемішати.

Категория: Пиріжки, булочки | Добавил: David (11.05.2013)
Просмотров: 3310 | Рейтинг: 3.6/29
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru