Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Пиріжки, булочки

Пиріжки з лівером

Для тіста:

250 г борошна
50 г вершкового масла
60 г води
Сіль

Для начинки:

350 г легенів
150 г серця
125 г печінки
2 цибулини
5 г борошна
60 г бульйону
Чорний мелений перець
Сіль
1 яйце для змащування пиріжків

Приготувати начинку. Легені, серце, печінку відварити окремо, потім пропустити через м'ясорубку, додати нашатковану цибулю, приправити чорним меленим перцем, сіллю, перемішати і розвести гарячим бульйоном, в який додане обсмажене до кремового кольору борошно.
З борошна, вершкового масла і гарячої підсоленої води замісити не круте тісто, розділити його на шматки по 10 г і розкачати. На середину кожного коржика покласти начинку, защипати краї, змастити яйцем і випекти в духовці.

Категория: Пиріжки, булочки | Добавил: David (09.05.2013)
Просмотров: 2371 | Рейтинг: 2.8/9
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru