Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Пиріжки, булочки

Пиріжки до борщу

Для тіста:

2 склянки пшеничного борошна
200 г маргарину
2 ст. ложки сметани
1 яйце для змащування пиріжків

Для начинки:

3 зварених круто яйця
100-150 г зеленої цибулі
60 г м'якого вершкового масла
300 г відвареного м'яса 

Маргарин з борошном порубати ножем, додати підсолену сметану. Вимісіти тісто і поставити в холодильник на 10 хвилин.
Потім розкачати коржі, розкласти на них начинку і сформувати пиріжки. Викласти їх на змащений олією лист, змастити збитим яйцем і випікати в духовці до світло-коричневого кольору.
Для приготування начинки м'ясо пропустити через м'ясорубку, посолити, приправити перцем, додати масло, рубані яйця і цибулю.

Категория: Пиріжки, булочки | Добавил: David (10.05.2013)
Просмотров: 2578 | Рейтинг: 3.3/20
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru