Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Пиріжки, булочки

Пампушки з родзинками

500 г борошна
40 г дріжджів
100 г цукру
250 мл теплого молока
2 яйця
75 г вершкового масла
100 г родзинок
50 г коринки (дрібних родзинок)
75 г апельсинових цукатів
Сіль
Цедра 1 апельсина і 1 лимона
Рослинна олія для обсмажування

Муку просіяти в миску, зробити поглиблення, розкришити туди дріжджі, додати трохи цукру і молока, змішати з невеликою кількістю борошна. Накрити чістою серветкою і залишити на 15 хвилин щоб підійшло.
Додати в борошно решту цукру, сіль, молоко, лимонну і апельсинову цедру, яйця і нарізане масло. Замісити дріжджове тісто, накрити і знову дати підійти 15 хвилин.
Промиті родзинки залити гарячою водою і дати на протязі 2-х хвилин набрякнути, потім воду злити, злегка обсушити, змішати з цукатами і вмісити в тісто. Дати йому підійти ще 15 хвилин.
Жир добре розжарити, двома ложками, умочуючи їх в борошно, набирати тісто, формуючи маленькі пампушки, і поступово, по кілька штук, обсмажувати з 2-х сторін до золотисто-коричневого кольору.

Категория: Пиріжки, булочки | Добавил: David (11.05.2013)
Просмотров: 2059 | Рейтинг: 3.2/17
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru