Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Пиріжки, булочки

В категории материалов: 6
Показано материалов: 1-6

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Просмотрам

Для тіста:

300 г житнього борошна
1.1/4 склянки молока
2 ст. ложки вершкового масла
30 г дріжджів

Для начинки:

8 картоплин
2 цибулини
1 ст. ложка вершкового масла
Сіль

Печену або відварну в шкірці картоплю очистити, протерти, влити олію, посолити, перемішати. Цибулю нашаткувати, підрум'янити в олії, з'єднати з картоплею.
З 1/3 борошна, теплого молока, розмішаного з дріжджами, приготувати опару і поставити її в тепле місце. Коли почне підійматися, влити олію, посолити, всипати решту борошна, вимісити і знову дати піднятися. Потім тісто тонко розкачати, вирізати коржики, покласти на них начинку з картоплі та цибулі, загорнути краї, надавши форму ватрушки. Змастити їх маслом і випекти в духовці до рум'яної скоринки.

Пиріжки, булочки | Просмотров: 2959 | Добавил: David | Дата: 17.05.2013 | Комментарии (0)

500 г борошна
40 г дріжджів
100 г цукру
250 мл теплого молока
2 яйця
75 г вершкового масла
100 г родзинок
50 г коринки (дрібних родзинок)
75 г апельсинових цукатів
Сіль
Цедра 1 апельсина і 1 лимона
Рослинна олія для обсмажування

Муку просіяти в миску, зробити поглиблення, розкришити туди дріжджі, додати трохи цукру і молока, змішати з невеликою кількістю борошна. Накрити чістою серветкою і залишити на 15 хвилин щоб підійшло.
Додати в борошно решту цукру, сіль, молоко, лимонну і апельсинову цедру, яйця і нарізане масло. Замісити дріжджове тісто, накрити і знову дати підійти 15 хвилин.
Промиті родзинки залити гарячою водою і дати на протязі 2-х хвилин набрякнути, потім воду злити, злегка обсушити, змішати з цукатами і вмісити в тісто. Дати йому підійти ще 15 хвилин.
Жир добре розжарити, двома ложками, умочуючи їх в борошно, набирати тісто, формуючи маленькі пампушки, і поступово, по кілька штук, обсмажувати з 2-х сторін до золотисто-коричневого кольору.

Пиріжки, булочки | Просмотров: 2071 | Добавил: David | Дата: 11.05.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

3,5 склянки борошна
1 склянка сметани
2 ст.ложки вершкового масла
По 1 ч. л солі і цукру
1/2 ч. л соди

Для начинки:

1 склянка рису
4 ст. ложки масла або столового маргарину
4 яйця
Сіль
2,5 склянки води

Прготувати тісто з перерахованих інгрідієнтів і поставити в холодне місце на 25-30 хвилин. Тісто брати невеликими порціями, щоб воно не нагрівалося. Охолоджене тісто розкачати в пласт товщиною 0,5 см. Зробити склянкою або виїмкою кружечки. На середину кожного кружечка покласти начинку. Кружечки згорнути і зщіпати, надавши пиріжкам овальну або трикутну форму.
Сформовані пиріжки укласти на змащений маслом холодний лист. Пиріжки змастити яйцем і випікати в духовці при температурі 240-260 градусів.
Приготування начинки. Рис промити кілька разів у теплій воді, потім всипати його в киплячу підсолену воду, туди ж покласти жир. Зварити рис до м'якості, відкинути на друшляк, остудити. В охолоджений рис покласти зварені в круту порубані яйця і перемішати.

Пиріжки, булочки | Просмотров: 3347 | Добавил: David | Дата: 11.05.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

2 склянки пшеничного борошна
200 г маргарину
2 ст. ложки сметани
1 яйце для змащування пиріжків

Для начинки:

3 зварених круто яйця
100-150 г зеленої цибулі
60 г м'якого вершкового масла
300 г відвареного м'яса 

Маргарин з борошном порубати ножем, додати підсолену сметану. Вимісіти тісто і поставити в холодильник на 10 хвилин.
Потім розкачати коржі, розкласти на них начинку і сформувати пиріжки. Викласти їх на змащений олією лист, змастити збитим яйцем і випікати в духовці до світло-коричневого кольору.
Для приготування начинки м'ясо пропустити через м'ясорубку, посолити, приправити перцем, додати масло, рубані яйця і цибулю.

Пиріжки, булочки | Просмотров: 2626 | Добавил: David | Дата: 10.05.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

10 картофелин
1 склянка борошна
1 яйця
Сіль

Для начинки:

500 г відвареного м'яса
1 яйце
2 цибулини
1 ст. ложка жиру
Сіль
Чорний мелений перець
Жир для змащування форми

Картошку відварити в кожурі, потовкти, додати яйця, сіль, борошно і ретельно перемішати.
Для приготування начинки м'ясо відварити, пропустити через м'ясорубку, додати дрібно порізану обсмажену цибулю, зварене в круту і порубане яйце, посолити, поперчити, при необхідності для соковитості додати трохи м'ясного бульйону, все перемшати.
Сформувати невеликі пиріжки і випікати в заздалегідь розігрітій духовці. Подавати пиріжки гарячими до бульйону або як самостійну страву зі сметаною.

Пиріжки, булочки | Просмотров: 2144 | Добавил: David | Дата: 10.05.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

250 г борошна
50 г вершкового масла
60 г води
Сіль

Для начинки:

350 г легенів
150 г серця
125 г печінки
2 цибулини
5 г борошна
60 г бульйону
Чорний мелений перець
Сіль
1 яйце для змащування пиріжків

Приготувати начинку. Легені, серце, печінку відварити окремо, потім пропустити через м'ясорубку, додати нашатковану цибулю, приправити чорним меленим перцем, сіллю, перемішати і розвести гарячим бульйоном, в який додане обсмажене до кремового кольору борошно.
З борошна, вершкового масла і гарячої підсоленої води замісити не круте тісто, розділити його на шматки по 10 г і розкачати. На середину кожного коржика покласти начинку, защипати краї, змастити яйцем і випекти в духовці.

Пиріжки, булочки | Просмотров: 2450 | Добавил: David | Дата: 09.05.2013 | Комментарии (0)

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru