Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Кекси, бісквіти

Кекс "Мармуровий" з коньяком

Для тіста:

250 г вершкового масла
250 г цукру
4 яйця
1 ч. л тертої лимонної цедри
1/2 ч. л соди
2 ст. ложки коньяку
500 г борощна
2-3 ст. ложки какао-порошку

Для глазурі:

Сік і цедра 1/2 лимона
125 г цукрової пудри

Вершкове масло розтерти з цукром до біла, додати жовтки, цедру лимона, соду, коньяк і перемішати. Збити в густу піну білки і ввести в підготовлену суміш. Обережно перемішати масу зверху вниз, розділити на дві частини. 
В одну частину всипати 300 г борошна і замісити тісто. Викласти його в добре змащену маслом форму для кексів і розмазати по бортах.
В іншу частину всипати 200 г борошна і какао-порошок, вимісити тісто і помістити  у форму так, щоб темне тісто виявилося всередені білого. Форма повинна бути заповнена тістом на 1/2 об'єму.Поставити форму у духовку і випікати при температурі 180 градусів до готовності. Щоб верх кексу не підгорів, накрити тісто щільним папером.
Готовий кекс вийняти з духовки, охолодити і вийняти з форми.
Для приготування глазурі лимон разом із цедрою натерти на дуже дрібній тертці, додати цукрову пудру і перемішати. Отриманою сумішшю глазурувати остиглий кекс. 

Категория: Кекси, бісквіти | Добавил: David (03.05.2013)
Просмотров: 3144 | Рейтинг: 3.6/30
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru