Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи » Кекси, бісквіти

В категории материалов: 6
Показано материалов: 1-6

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Просмотрам

Інгредієнти:

500 г борошна
100 г крохмалю
1 пакетик розпушувача
3 яйця
200 г цукру
200 г родзинок
250 г знежиреного сиру
50 г цукатів з лимонних скоринок
Цедра 1 лимона
200 г охолодженого вершкового масла
125 г цукрової пудри
1 ст. ложка коньяку

Змішати борошно, крохмаль, розпушувач, цукор, яйця і сир. Замісити тісто. Ізюм промити гарячою водою і обсушити, додати ванілін, цукати і лимонну цедру, змішати з тістом. Вершкове масло подрібнити ножем і додати в тісто.
Розкачати тісто у формі прямокутника. Скласти його навпіл так, щоб широка сторона виявилася поверх вузької. Покласти кекс на деко змащений жиром і випікати 1 годину до золотистого кольорув попередньо прогрітій до 200 градусів духовці.
Змішати цукрову пудру з коньяком і змастити охолоджений кекс.










Кекси, бісквіти | Просмотров: 2400 | Добавил: David | Дата: 10.11.2013 | Комментарии (0)

300 г борошна
250 г вершкового масла
4 яйця
200 г цукрової пудри
150 г родзинок
4 ст. ложки цукатів
1/2 ч. л апельсинової есенції
1 ч. л солі

Вершкове масло розтерти до білого, окремо розтерти яйця з цукровою пудрою. Потім обидві маси змішати, додати родзинки, апельсинові цукати, сіль і все добре перемішати. Всипати борошно і обережно замісити тісто.
Готове тісто викласти у змащену маслом і посипану борошном форму, випікати протягом 1 години в духовці.
Готовий кекс посипати цукровою пудрою.

Кекси, бісквіти | Просмотров: 1606 | Добавил: David | Дата: 10.11.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

200 г борошна
7 яєчних білків
200 г цукрової пудри
100 г вершкового масла або маргарину
Щіпка питної соди 

Для шоколадної начинки:

2 склянки молока
0,5 склянки цукрової пудри
100 г шоколаду
2 яєчних жовтки
2 ст. ложки борошна
100 г вершкового масла

Яєчні білки збити в густу піну разом з цукровою пудрою. Змішати розтоплене масло або маргарин з борошном і питною содою, з'єднати з білковою піною.
Готове тісто викласти на змащене маслом і посипане борошном деко. Випікати в помірно розігрітій духовці.
Готовий кекс розрізати навпіл, покласти начинку, з'єднати половини. Верх кексу також намазати начинкою, розрізати кекс на шматки прямокутної форми.
Для приготування шоколадної начинки розмішати молоко з цукровою пудрою, додати шоколад, яєчні жовтки, борошно і варити, постійно помішуючи, до отримання густої кашки. Масло змішати з охолодженою кашкою і збити в піну.

  
Кекси, бісквіти | Просмотров: 2667 | Добавил: David | Дата: 28.10.2013 | Комментарии (0)

Інгредієнти:

1 склянка борошна
9 яєць
1 лимон
2 ст. ложки крохмалю
1 склянка цукру
150 г вершкового масла

У розтерте з цукром масло поступово ввести білки, ретельно розтерти, всипати борошно, крохмаль, цедру цілого лимона.
У добре вимішану суміш додати збиті в густу піну білки, вимішати тісто до однорідного стану і викласти у змащені маслом форми.
Віпікати в духовці до золотисто-коричневого кольору. Готові кекси посипати цукровою пудрою.


Кекси, бісквіти | Просмотров: 1115 | Добавил: David | Дата: 26.10.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

2 склянки пшеничного борошна
250 г вершкового масла
250 г сиркової маси
1 ст. ложка меду
1 ст. ложка згущеного молока
1 яйце
2 ст. ложки апельсинових цукатів
200 г ядер волоських горіхів
1/2 ч. л харчової соди
1 ч. л лимонного соку

Для шоколадної глазурі:

150 г цукрової пудри
2 ст. ложки какао-порошку
2 ст. ложки вершкового масла
3 ст. ложки води

Масло розтерти з сирковою масою, додати яйце, мед, згущене молоко, щіпку солі, соду, лимонний сік і перемішати. Потім всипати борошно, додати рубані горіхи і цукати, ще раз перемішати. У форму, змащену маслом і посипану сухарями або борошном, викласти тісто, заповнивши форму на 1/2 об'єму. Випікати протягом 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.
Для приготування глазурі всі інгредієнти змішати і варити на водяній бані до загустіння.
Кекс охолодити, вийняти з форми, полити шоколадною глазур'ю, прикрасити горіхами і цукатами.

Кекси, бісквіти | Просмотров: 820 | Добавил: David | Дата: 04.05.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

250 г вершкового масла
250 г цукру
4 яйця
1 ч. л тертої лимонної цедри
1/2 ч. л соди
2 ст. ложки коньяку
500 г борощна
2-3 ст. ложки какао-порошку

Для глазурі:

Сік і цедра 1/2 лимона
125 г цукрової пудри

Вершкове масло розтерти з цукром до біла, додати жовтки, цедру лимона, соду, коньяк і перемішати. Збити в густу піну білки і ввести в підготовлену суміш. Обережно перемішати масу зверху вниз, розділити на дві частини. 
В одну частину всипати 300 г борошна і замісити тісто. Викласти його в добре змащену маслом форму для кексів і розмазати по бортах.
В іншу частину всипати 200 г борошна і какао-порошок, вимісити тісто і помістити  у форму так, щоб темне тісто виявилося всередені білого. Форма повинна бути заповнена тістом на 1/2 об'єму.Поставити форму у духовку і випікати при температурі 180 градусів до готовності. Щоб верх кексу не підгорів, накрити тісто щільним папером.
Готовий кекс вийняти з духовки, охолодити і вийняти з форми.
Для приготування глазурі лимон разом із цедрою натерти на дуже дрібній тертці, додати цукрову пудру і перемішати. Отриманою сумішшю глазурувати остиглий кекс. 

Кекси, бісквіти | Просмотров: 3303 | Добавил: David | Дата: 03.05.2013 | Комментарии (0)

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru