Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи

Всего материалов в каталоге: 57
Показано материалов: 41-50
Страницы: « 1 2 3 4 5 6 »

Тісто:

2 яйця
1 склянка цукру
1 склянка молока
1 склянка варення (чорна смородина, ожина або слива)
2 склянки борошна
2 ч. л соди

Крем:

2 склянки густої сметани
0,5 склянки цукрової пудри

Яйця збийте із цукром, додайте молоко, варення, борошно, соду. Спечіть 2 коржі й розріжте їх навпіл.
Для приготування крему збийте сметану і цукрову пудру. Промастіть коржі сметанним кремом і залишіть торт на ніч просочуватися в холодильнику.

Торти і тістечка | Просмотров: 1580 | Добавил: David | Дата: 04.04.2013 | Комментарии (0)

500 г готового листкового тіста
250 г вершкового масла
250 г рубаних горіхів
100 г вареного згущеного молока
50 г тертого шоколаду
1/10 ч. л ромової есенції

Розкачати тісто завтовшки 4-5 мм, гострою круглою виїмкою вирізати коржі розміром 5-6 см по 3-4 шт. на одне тістечко. Розкласти їх на змоченому водою деку. Випікати при температурі 260 градусів до  рум'яної скориночки. Охолодити.
Приготувати крем. Для цього масло збити міксером до однорідної маси, додаючи в 2-3 прийоми згущене молоко. Ввести тертий шоколад і есенцію.
Готові коржі намазати кремом і з'єднати. Верх і боки тістечок змастити кремом і посипати подрібненими смаженими горіхами.

Торти і тістечка | Просмотров: 807 | Добавил: David | Дата: 04.04.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

140 г борошна
1 яєчний жовток
30 г цукру
100 г вершкового масла
0,5 ч. л соди згашеної оцтом

Крем:

12 г білого желатину
100 г абрикосів
600 г молочного йогурту
50 г цукру
Терта цедра
0,5 лимона
2 ст. ложки лимонного соку
2 яєчних білки
1 жовток

Для прикрашання:

200 мл жирних вершків
1 ст. ложка цукру
50-100 г абрикосів
2 кружечки ананаса

Борошно змішайте із содою. Додайте яєчний жовток, цукор, вершкове масло, вимісіть тісто. Накрийте і поставте в холодильник.
Перед випіканням торта нагрійте духовку до 180 градусів, ще раз вимісіть тісто, розкачайте і викладіть у форму. Потім наколіть виделкою і випікайте 20 хвилин. Остудіть готовий корж.
Для приготування крему замочіть желатин. Половинки абрикосів наріжте кубиками.
Змішайте йогурт, 50 г цукру, лимонну цедру, шматочки абрикосів, яєчний жовток.
У лимонному соку розчиніть желатин, додайте у крем і поставте в холодильник.
Збийте яєчні білки і змішайте з желе.
Викладіть корж на блюдо, покрийте кремом і на 3 години поставте торт у холодильник.
Збийте вершки з цукром, прикрасьте краї торта. Наріжте ананаси, викладіть з абрикосами на крем (абрикоси по колу, ананаси у центрі). 

Торти і тістечка | Просмотров: 931 | Добавил: David | Дата: 04.04.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

2 склянки борошна
2 яйця
1 склянка цукру
250 г сметани
2-3 ч. л какао
1 пачка розпушувача

Крем:

0,5 банки згущеного какао (можна змішати згущене молоко з 2-3 ч. л какао)
200 г вершкового масла

Для прикрашання:

Пакетик желе і консервовані фрукти

Приготуйте желе за рецептом, указаним на упаковці, і поставте застигати в холодильник на 2 години.
Для приготування тіста яйця розітріть до білого кольору із цукром (краще використовувати міксер), додайте сметану, перемішайте, додайте борошно, розпушувач і какао, перемішайте. Викладіть тісто у форму з високими знімними бортами і випікайте у попередньо нагрітій духовці при середній температурі 150-170 градусів протягом 50 хвилин.
Потім вийміть, зніміть борти з форми, трохи дайте охолонути, й акуратно розріжте на 3 коржі.
Для приготування крему розм'якшене вершкове масло змішайте зі згущеним какао, збийте міксером, розділіть на дві частини і викладіть на приготовлені коржі.
Усю цю заготовку помістіть знову у форму і викладіть зверху консервовані фрукти (без соку). Дістаньте з холодильника напівзастигле желе, акуратно викладіть його зверху на фрукти і поставте весь торт для застигання в холодильник (найкраще цей торт готувати за 10-12 годин до предбачуваного подавання на стіл).

Торти і тістечка | Просмотров: 636 | Добавил: David | Дата: 01.04.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

250 г вершкового масла
250 г цукру
1 упаковка ванільного цукру
3 яйця
200 г борошна
2 ст. ложки крохмалю
80 мл молока

Крем:

12 г желатину
500 г розсипчастого сиру
50 г цукру
Сік 1 лимона
400 мл 30%-вих вершків

Начинка:

1 банка консервованих вишень

Для прикрашання:

1 ст. ложка цукрової пудри
Листочки м'яти

Нагрійте духовку до 180 градусів.
Відділіть білки від жовтків. Розітріть масло зі 100 г цукру і ванільним цукром, жовтками та молоком. Додайте борошно, крохмаль і розпушувач.
У формі спечіть 2 тонких коржі, розділивши тісто навпіл.
Збийте яєчні білки, поступово всипаючи 150 г цукру. На один із коржів викладіть збиті білки і поставте в духовку запікатися на 10-12 хвилин.
Для приготування крему розмочіть желатин. Консервовані вишні відкиньте на друшляк і дайте соку стекти. Сир розітріть із цукром та лимонним соком. Набряклий желатин відіжміть, розчиніть у невеликій кількості теплої води і додайте до сирної маси. Поставте в холодильник на 15 хвилин.
Збийте вершки, перемішайте із сирною масою і додайте вишні. На остиглий корж викладіть сирний крем, прикрийте коржем із безе і поставте в холодильник на 4 години. Потім посипте торт цукровою пудрою і прикрасьте м'ятою (єфект буде такий, наче свіжі листочки м'яти пробиваються с під снігу-цукрової пудри).


Торти і тістечка | Просмотров: 1348 | Добавил: David | Дата: 01.04.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

250 г борошна
100 г вершкового масла або маргарину
8 ст. ложок сметани
2 ст. ложки цукру
1 ч. л солі
0,5 склянки будь якого кислого джему

Крем:

600 г молока
3 яйця
250 г цукру
3 ст. ложки борошна без верху

Вершкове масло або маргарин розпустіть при кімнатній температурі, додайте сметану, борошно, цукор і сіль, замісіть тісто і поставте його на 30-40 хвилин на холод.
Охолоджене тісто розріжте на 8 частин і з кожної частини розкачайте тонкі круглі коржі (3-4 мм завтовшки). Кожен корж перенесіть на змащений маслом та посипаний борошном лист і рівно обріжте за формою тарілки.
Випікайте коржі до світло-золотавого кольору 8-10 хвилин при середній температурі (200-210 градусів). Залишки тіста після підрівнювання розкачайте у пласт і випікайте його до ясно-коричневого кольору. Після того як темний пласт остигне, зробіть із нього крихти для обсипання торта. Випечені коржі трохи остудіть.
Для приготування заварного крему яйця, трохи молока і борошно добре збийте. Молоко поставте на вогонь, розчиніть у ньому цукор і доведіть до кипіння. У кипляче молоко цівкою постійно помішуючи,  залийте яєчну суміш і, не перестаючи помішувати, доведіть крем до кипіння. Після цього зніміть крем із вогню й остудіть при кімнатній температурі, але так, щоб він залишався теплим.
Тепер промастіть теплим заварним кремом коржі. Середній корж змастіть джемом. Краї торта рівно підріжте гострим ножем, обрізки подрібніть і використовуйте для обсипання.
Верх та боки торта обмажте рівним шаром заварного крему і посипте крихтами. 

Торти і тістечка | Просмотров: 1936 | Добавил: David | Дата: 30.03.2013 | Комментарии (1)

Для тіста:

1 кг борошна
1/2 молока
50 г дріжжів
30 г цукру
7 жовтків
1/2 ч. л солі
150 г вершкового масла

Для начинки:

1 велика риба
Сіль, зелень, перець

У підігріте до 30-40 градусів молоко покласти сіль, цукор, дріжжі, яєчні жовтки, усе перемішати. З'єднайте суміш що вийшла з борошном і замісіть тісто, наприкінці додати розм'якшене масло. Поставити тісто в тепле місце для бродіння, кілька разів обмяти його руками.
З готового тіста розкачати корж, на середину покласти сиру рибу, очищену від шкіри і кісток, посолити її, поперчити, посипати подрібненою зеленню. Кінці коржа з'єднайте, надавши йому форму риби. Покладіть на змащений маслом лист швом вниз, змастити збитим яйцем і випікати при температурі 220-250 градусів до золотистого кольору.

Пироги, рулети | Просмотров: 678 | Добавил: David | Дата: 29.03.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

320 г борошна
250 г вершкового масла
1 яйце
1/2 склянки води
1/4 лимона або трохи лимонної кислоти
Сіль

Для начинки:

1 кг яблук
300 г цукру

Приготувати листкове тісто, розкачати його в пласт товщиною 1/2 см и довжиною, рівній довжині листа, на якому будуть випікатися слойки. Розкачане тісто розрізати на смужки шириною 7-8 см, покласти їх на лист, злегка змочений водою, змастити збитим яйцем, зверху виделкою нанести малюнок і поставити в духовку на 20-25 хвилин. Випечена слойка повинна бути товщиною 4-5 см.
Окремо приготувати яблучну начинку. Яблука очистити, нарізти скибочками, скласти в каструлю, пересипати цукром, додати 2-3 ст. ложки води і варити на слабкому вогні до загустіння. Смужки слойки покласти на дошку, розрізати вздовж по товщині на дві частини. На нижній шар покласти яблучну начинку і покрити її верхнім шаром, розрізати на окремі тістечка, посипати їх цукровою пудрою.

Торти і тістечка | Просмотров: 918 | Добавил: David | Дата: 28.03.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

80 г вершкового масла
150 г борошна
4 яйця
1 щіпка солі
1 склянка води

Для начинки:

1 пачка сухого заварного крему
100 г цукру
1 яйце
250 г малини
1 лимон
50 г помадки з молока
1-2 ст. ложки цукрової пудри

Змішати в каструлі вершкове масло, сіль, 1 склянку води і довести до кипіння. Тоненькою цівкою акуратно додати борошно і помішувати дерев'яною ложкою до тих пір, поки маса не почне відлипати від дна однією грудкою. Зняти каструлю з плити, злегка остудити. Вбити в отриману масу яйце. Ретельно розмішуючи, поступово додаючи інші яйця, поки тісто не стане блискучим і не буде падати з ложки, насилу відриваючись від неї. Нагріти духовку до 225 градусів. Лист застелити пергаментним папером. Наповнити тістом кондитерський шприц. Видавити на лист кульки тіста на великій відстані один від одного. Випікати 35 хвилин. Обережно вийняти готові тістечка з духовки і з ще гарячих зрізати гострим ножем кришечки. 
Приготування начинки: в заварний крем додати цедру і сік одного лимона, підмішати цукор і яйце. Перебрати малину. За допомогою шприца з насадкою у вигляді зірочки наповнити десертом нижню половинку тістечок. Зверху викласти малину. На дрібній тертці натерти лимонну цедру. 
Посипати нею начинку. Накрити другою половинкою кришечки. 
З молока та оліїї приготувати помадку. Спеціальним пензликом нанести тонкі смужки на верх тістечок. Посипати цукровою пудрою і відразу подати до столу.

Торти і тістечка | Просмотров: 1129 | Добавил: David | Дата: 28.03.2013 | Комментарии (0)

1 склянка води
1 склянка цукру
1/4 ч. л лимонного соку
1/2 ч. л кориці
Шматочок лимонної цедри
1 склянка сирих яєчних жовтків
1/2 ч. л ванілі
Вершкове масло для змащування страви
Цукрова пудра для присипки
Глазур

З цукру, води, лимонного соку, кориці і лимонної цедри приготувати сироп (повинен вийти 1 склянка сиропу).
Додати в сироп 1 склянку злегка збитих жовтків. Вилити цю суміш у каструлю, поставити на вогонь і, постійно помішуючи, щоб суміш не підгоріла варити до повного загустіння. Зняти з вогню. Додати 1/2 ч. л ванілі і перекласти ложкою на блюдо, змащене маслом. Після охолодження скачати з маси кульки, присипати їх цукровою пудрою і покрити глазур'ю.

Торти і тістечка | Просмотров: 556 | Добавил: David | Дата: 28.03.2013 | Комментарии (0)

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru