Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи

Всего материалов в каталоге: 57
Показано материалов: 21-30
Страницы: « 1 2 3 4 5 6 »

Для тіста:

3,5 склянки борошна
1 склянка сметани
2 ст.ложки вершкового масла
По 1 ч. л солі і цукру
1/2 ч. л соди

Для начинки:

1 склянка рису
4 ст. ложки масла або столового маргарину
4 яйця
Сіль
2,5 склянки води

Прготувати тісто з перерахованих інгрідієнтів і поставити в холодне місце на 25-30 хвилин. Тісто брати невеликими порціями, щоб воно не нагрівалося. Охолоджене тісто розкачати в пласт товщиною 0,5 см. Зробити склянкою або виїмкою кружечки. На середину кожного кружечка покласти начинку. Кружечки згорнути і зщіпати, надавши пиріжкам овальну або трикутну форму.
Сформовані пиріжки укласти на змащений маслом холодний лист. Пиріжки змастити яйцем і випікати в духовці при температурі 240-260 градусів.
Приготування начинки. Рис промити кілька разів у теплій воді, потім всипати його в киплячу підсолену воду, туди ж покласти жир. Зварити рис до м'якості, відкинути на друшляк, остудити. В охолоджений рис покласти зварені в круту порубані яйця і перемішати.

Пиріжки, булочки | Просмотров: 3309 | Добавил: David | Дата: 11.05.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

2 склянки пшеничного борошна
200 г маргарину
2 ст. ложки сметани
1 яйце для змащування пиріжків

Для начинки:

3 зварених круто яйця
100-150 г зеленої цибулі
60 г м'якого вершкового масла
300 г відвареного м'яса 

Маргарин з борошном порубати ножем, додати підсолену сметану. Вимісіти тісто і поставити в холодильник на 10 хвилин.
Потім розкачати коржі, розкласти на них начинку і сформувати пиріжки. Викласти їх на змащений олією лист, змастити збитим яйцем і випікати в духовці до світло-коричневого кольору.
Для приготування начинки м'ясо пропустити через м'ясорубку, посолити, приправити перцем, додати масло, рубані яйця і цибулю.

Пиріжки, булочки | Просмотров: 2612 | Добавил: David | Дата: 10.05.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

10 картофелин
1 склянка борошна
1 яйця
Сіль

Для начинки:

500 г відвареного м'яса
1 яйце
2 цибулини
1 ст. ложка жиру
Сіль
Чорний мелений перець
Жир для змащування форми

Картошку відварити в кожурі, потовкти, додати яйця, сіль, борошно і ретельно перемішати.
Для приготування начинки м'ясо відварити, пропустити через м'ясорубку, додати дрібно порізану обсмажену цибулю, зварене в круту і порубане яйце, посолити, поперчити, при необхідності для соковитості додати трохи м'ясного бульйону, все перемшати.
Сформувати невеликі пиріжки і випікати в заздалегідь розігрітій духовці. Подавати пиріжки гарячими до бульйону або як самостійну страву зі сметаною.

Пиріжки, булочки | Просмотров: 2107 | Добавил: David | Дата: 10.05.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

250 г борошна
50 г вершкового масла
60 г води
Сіль

Для начинки:

350 г легенів
150 г серця
125 г печінки
2 цибулини
5 г борошна
60 г бульйону
Чорний мелений перець
Сіль
1 яйце для змащування пиріжків

Приготувати начинку. Легені, серце, печінку відварити окремо, потім пропустити через м'ясорубку, додати нашатковану цибулю, приправити чорним меленим перцем, сіллю, перемішати і розвести гарячим бульйоном, в який додане обсмажене до кремового кольору борошно.
З борошна, вершкового масла і гарячої підсоленої води замісити не круте тісто, розділити його на шматки по 10 г і розкачати. На середину кожного коржика покласти начинку, защипати краї, змастити яйцем і випекти в духовці.

Пиріжки, булочки | Просмотров: 2430 | Добавил: David | Дата: 09.05.2013 | Комментарии (0)

300 г готового листкового тіста
100 г полуниці середньої величини
70 г густих вершків
1 ст. ложка. цукрової пудри
1 ст. ложка борошна для формування тіста

Розкачати листкове тісто до товщини 3-4 мм, розділити на квадрати 8х8 см. Викласти в невеликі гофровані форми, відтягуючи куточки тіста на краї форми. Випікати при температурі 250 градусів до золотистого кольору. Охолодити.
Збити вершки до пишної стійкої піни, перемішати з цукровою пудрою. Розкласти збиті вершки порівну в випечені кошички, зверху покласти полуницю.

Торти і тістечка | Просмотров: 1926 | Добавил: David | Дата: 05.05.2013 | Комментарии (0)

300 г готового листкового тіста
100 г вершкового масла
1/4 банки згущеного молока
50 г мармеладу
50 г шоколаду
2 ст. ложки борошна
Вершки 30%-ної жирності

Тісто розкачати на посипаній борошном дошці до товщіни 4-5 мм. Формочкою вирізати з тіста заготовки у вигляді зірочок. Випікати на вологих деках 15-20 хвилин при температурі 260 градусів. Охолодити.
Масло збити в пишну піну, поступово додаючи згущене молоко. Наприкінці перемішати отриманий крем з розтопленим шоколадом.
Випечені зірочкі склеїти попарно кремом, прикрасити кубиками мармеладу. Подавати зі взбитими в піну вершками.

Торти і тістечка | Просмотров: 2007 | Добавил: David | Дата: 05.05.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

2 склянки пшеничного борошна
250 г вершкового масла
250 г сиркової маси
1 ст. ложка меду
1 ст. ложка згущеного молока
1 яйце
2 ст. ложки апельсинових цукатів
200 г ядер волоських горіхів
1/2 ч. л харчової соди
1 ч. л лимонного соку

Для шоколадної глазурі:

150 г цукрової пудри
2 ст. ложки какао-порошку
2 ст. ложки вершкового масла
3 ст. ложки води

Масло розтерти з сирковою масою, додати яйце, мед, згущене молоко, щіпку солі, соду, лимонний сік і перемішати. Потім всипати борошно, додати рубані горіхи і цукати, ще раз перемішати. У форму, змащену маслом і посипану сухарями або борошном, викласти тісто, заповнивши форму на 1/2 об'єму. Випікати протягом 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.
Для приготування глазурі всі інгредієнти змішати і варити на водяній бані до загустіння.
Кекс охолодити, вийняти з форми, полити шоколадною глазур'ю, прикрасити горіхами і цукатами.

Кекси, бісквіти | Просмотров: 797 | Добавил: David | Дата: 04.05.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

250 г вершкового масла
250 г цукру
4 яйця
1 ч. л тертої лимонної цедри
1/2 ч. л соди
2 ст. ложки коньяку
500 г борощна
2-3 ст. ложки какао-порошку

Для глазурі:

Сік і цедра 1/2 лимона
125 г цукрової пудри

Вершкове масло розтерти з цукром до біла, додати жовтки, цедру лимона, соду, коньяк і перемішати. Збити в густу піну білки і ввести в підготовлену суміш. Обережно перемішати масу зверху вниз, розділити на дві частини. 
В одну частину всипати 300 г борошна і замісити тісто. Викласти його в добре змащену маслом форму для кексів і розмазати по бортах.
В іншу частину всипати 200 г борошна і какао-порошок, вимісити тісто і помістити  у форму так, щоб темне тісто виявилося всередені білого. Форма повинна бути заповнена тістом на 1/2 об'єму.Поставити форму у духовку і випікати при температурі 180 градусів до готовності. Щоб верх кексу не підгорів, накрити тісто щільним папером.
Готовий кекс вийняти з духовки, охолодити і вийняти з форми.
Для приготування глазурі лимон разом із цедрою натерти на дуже дрібній тертці, додати цукрову пудру і перемішати. Отриманою сумішшю глазурувати остиглий кекс. 

Кекси, бісквіти | Просмотров: 3216 | Добавил: David | Дата: 03.05.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

1 ст. ложка меду
1 яйце
1 склянка цукру
50 г вершкового масла
3 ст. ложки молока
0,5 ч. л соди
2 склянки борошна

Крем:

500 г сметани
1 склянка цукру
1-2 склянки полуниці (малини) або 2/3 склянки чорної смородини, перетертої з цукром
Ванілін за смаком

Змішайте мед, яйце, цукор, масло, молоко і поставте посуд з отриманою масою в каструлю з киплячою водою. Постійно помішуйте до повного розчинення цукру, після чого додайте соду, усе розмішайте і зніміть з водяної бані. У цю суміш засипте борошно і замісіть тісто.
Зробіть із тіста брусок, який розділіть надрізами на 5-6 частин. Тісто покладіть на тарілку і поставте в холодильник на 1-1,5 години.
Після цого з тіста можна випікати коржі. Кожну частину розкачайте качалкою на дошці, посипаній борошном. Коржі випікайте в гарячій духовці протягом 12-15 хвилин до ясно-коричневого або золотавого кольору. З готових коржів обріжте зайве.
Для приготування крему збийте сметану з цукром, додайте ванілін, полуниці (малину), розм'яті виделкою, або чорну смородину, протерту з цукром.
Охолоджені коржі змастіть кремом. Заве, обрізане з коржів, подрібніть на крихти і посипте боки та поверхню торта. Прикрасьте торт ягодами.
До подавання на стіл торт повинен настоятися не менше 6-8 годин.

Торти і тістечка | Просмотров: 3660 | Добавил: David | Дата: 02.05.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

100 г вершкового масла
1 яйце
200 г цукрової пудри
250 г молока
50 г какао
Борошна стільки знадобиться

Крем:

150 г вершкового масла
200 г цукрової пудри
Ванілін

Збийте у піну масло, у яке додайте яйце, цукрову пудру, молоко та какао, борошна покладіть стільки, щоб вийшло тісто середньої густоти. Викладіть приготовлене тісто на змащений вершковим маслом та притрушений борошном лист і поставте в нагріту духовку. Коли торт спечеться, остудіть його і розріжте по горизонталі на 2 частини.
Для приготування крему добре збийте масло, додаючи поступово цукрову пудру. Наприкінці додайте ванілін. Змастіть коржі приготовленим кремом. 

Торти і тістечка | Просмотров: 1790 | Добавил: David | Дата: 28.04.2013 | Комментарии (0)

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru