Торти домашнього приготування

Форма входу

Погода в Украине
Бесплатный ключ Касперского

Категорії

Торти і тістечка [35]
Пироги, рулети [10]
Кекси, бісквіти [6]
Пиріжки, булочки [6]
<

Полезно?

Каталог статей

Главная » Статьи

Всего материалов в каталоге: 57
Показано материалов: 11-20
Страницы: « 1 2 3 4 5 6 »

Для тіста:

200 г борошна
7 яєчних білків
200 г цукрової пудри
100 г вершкового масла або маргарину
Щіпка питної соди 

Для шоколадної начинки:

2 склянки молока
0,5 склянки цукрової пудри
100 г шоколаду
2 яєчних жовтки
2 ст. ложки борошна
100 г вершкового масла

Яєчні білки збити в густу піну разом з цукровою пудрою. Змішати розтоплене масло або маргарин з борошном і питною содою, з'єднати з білковою піною.
Готове тісто викласти на змащене маслом і посипане борошном деко. Випікати в помірно розігрітій духовці.
Готовий кекс розрізати навпіл, покласти начинку, з'єднати половини. Верх кексу також намазати начинкою, розрізати кекс на шматки прямокутної форми.
Для приготування шоколадної начинки розмішати молоко з цукровою пудрою, додати шоколад, яєчні жовтки, борошно і варити, постійно помішуючи, до отримання густої кашки. Масло змішати з охолодженою кашкою і збити в піну.

  
Кекси, бісквіти | Просмотров: 2560 | Добавил: David | Дата: 28.10.2013 | Комментарии (0)

Інгредієнти:

1 склянка борошна
9 яєць
1 лимон
2 ст. ложки крохмалю
1 склянка цукру
150 г вершкового масла

У розтерте з цукром масло поступово ввести білки, ретельно розтерти, всипати борошно, крохмаль, цедру цілого лимона.
У добре вимішану суміш додати збиті в густу піну білки, вимішати тісто до однорідного стану і викласти у змащені маслом форми.
Віпікати в духовці до золотисто-коричневого кольору. Готові кекси посипати цукровою пудрою.


Кекси, бісквіти | Просмотров: 1087 | Добавил: David | Дата: 26.10.2013 | Комментарии (0)

Для тіста: 

3 склянки борошна
1 склянка молока
50 г дріжджів
100 г маргарину
1/2 ч. л солі
1 ст. ложка цукру

Для начинки:

300 г відвареного м'яса
1 цибулина
2 зварених круто яйця
Сіль, перець

Для змазування:

1 яйце

Приготувати дріжджове тісто. Розкачати і розділити його на 2 частини (одна повинна бути трохи більше іншої). Велику частину покласти на деко, зверху викласти начинку. Другу частину тіста розкачати, накрити пиріг і защипати краї. Зверху змастити яйцем і зробити проколи виделкою. Випікати в духовці при помірній температурі.
Охолоджений пиріг нарізати шматочками.
Приготування начинки: відварне м'ясо разом з цибулею пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити, додати трохи бульйону і дрібно порізати зварені в круту яйця. 


Пироги, рулети | Просмотров: 1247 | Добавил: David | Дата: 13.10.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

1 кг дріжджового тіста
Масло для змазування дека
1 яйце для змащування пирога
1,5 кг свіжих грибів
2 цибулини
50 г рослинної олії
Сіль, чорний мелений перець за смаком

Для приготування фаршу гриби нарізати скибочками. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, обсмажити на оліїї до золотистого кольору, додати гриби і обсмажити все разом, заправити спеціями.
Тісто розділити на 2 частини. Одну частину розкачати у вигляді прямокутника завтовшки 1,5 см, укласти на змащене маслом деко, поставити в тепле місце і дати трохи підійти. Розкачати другий пласт такої ж форми і дати трохи піднятися.
Готовий фарш обережно викласти на нижній корж, накрити другим коржем, краї з'єднати і защіпати. Поверхню пирога прикрасити фігурками, вирізаними з обрізків тіста, змащуючи їх з нижньої сторони яйцем. Поставити пиріг в тепле місце і знову дати підійти. Перед випічкою зробити кілька проколів виделкою для виходу пари і змастити яйцем.
Випікати пиріг при температурі 220-240 градусів протягом 30-40 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
Готовий пиріг перекласти на пергамент, накрити полотняною серветкою і витримати 15-20 хвилин, щоб обм'якла верхня скоринка. Потім змастити поверхню пирога маслом і порізати на шматки. 

Пироги, рулети | Просмотров: 974 | Добавил: David | Дата: 28.09.2013 | Комментарии (0)

Ингредієнти:

500 г сиру
250 г маргарину
1,5 склянки борошна
0,5 ч. л соди, розчиненої в 2 ст. ложках кефіру
Сіль

Сир розтерти з розм'якшеним маргарином, додати інші компоненти, замісити круте тісто, надати йому форму кулі, і покласти на 40 хвилин у холодне місце.
Потім кулю розділити на 4 частини, розкачати кожну окремо, зверху покласти начинку: нарізані яблука, густе варення або мармелад. Скатати рулети, викласти на змащене деко, спекти.
Гарячим посипати цукровою пудрою.


Пироги, рулети | Просмотров: 569 | Добавил: David | Дата: 28.09.2013 | Комментарии (0)

Інгредієнти:

3 в'ялених помідора
2 склянки борошна
1/2 ч. л солі
1/2 ч. л сухих дріжжів
1 ч. л меду
1 ч. л оливкової олії
2/3 склянки теплої води
1 ст. ложка молока
2 ч. л маку
1 ст. ложка вершкового масла

Помідори розрізати навпіл і відкласти. Викласти в кухонний комбайн борошно, сіль і дріжжі. Змішати. Не припиняючи змішувати, додати мед і оливкове масло. Поступово влити воду і вимішувати все ще 1-1,5 хвилини. Викласти тісто на посипану борошном поверхню і вимісити руками, поки воно не стане однорідним і пружним. Додати нарізані помідори і ще трохи вимісити.
Сформувати з тіста кулю і викласти його в злегка змащений маслом посуд. Залишити на 5 хвилин. Розігріти духовку до 150-200 градусів. Розділити тісто на 16 однакових шматків і скачати з них довгі палички. Викласти на змащене вершковим маслом деко і залишити в теплому місці  на 15-20 хвилин, щоб вони підійшли. Змастити палички молоком і посипати маком. Випікати в духовці 30-35 хвилин.

Пироги, рулети | Просмотров: 3010 | Добавил: David | Дата: 28.06.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

100 г горіхової нуги
4 яйця
3 ст. ложки амарето
120 г цукру
120 г борошна
1 ст. ложка какао
2 ч. л розпушувача
30 г крохмалю

Крем:

10 г желатину
350 г консервованих вишень
500 г ванільного йогурту
120 г цукру
3 ст. ложки амарето
Сік і терта цедра 1 лимона
500 мл вершків

Яйця збийте в густу масу із цукром і лікером амарето. Додайте нугу й усе перемішайте. Змішайте борошно, какао, крохмаль і розпушувач. Просійте поверх приготовленої яєчної маси і перемішайте. Заповніть масою рознімну форму із застеленим папером для випікання дном, випікайте протягом 30 хвилин. Потім остудіть.
Для приготування крему консервовані вишні відкиньте на дуршляк, дайте стекти соку і розітріть на пюре. Перемішайте пюре з йогуртом, цукром, амарето, лимонним соком та цедрою.
Желатин розведіть і додайте в нього 6 ст. ложок вишневого крему. Потім суміш перемішайте з залишками крему. Поставте в холодильник на 30 хвилин. Як тільки суміш почне перетворюватися на желе, збийте 400 мл вершків і змішайте з нею.
Основу торта акуратно розріжте двічі по горизонталі на 3 частини (корж легко розрізається за допомогою нехитрого прийому: на необхідній висоті надріжте по колу ножем, на мітку накладіть кручену нитку і хрест-навхрест протягніть її через корж). Змастіть коржі кремом. Поставте торт у холодильник на 3 години. Залишки вершків збийте у пишну масу і прикрасьте торт. Також його можна прикрасити вишнями.  

Торти і тістечка | Просмотров: 840 | Добавил: David | Дата: 28.05.2013 | Комментарии (0)

Тісто:

4 ст. ложки борошна
10 яєць
10 ст. ложки цукру
12 ст. ложок товченого арахісу
6 ст. ложок панірувальних сухарів
1 пакетик ваніліну

Сироп:

200 г цукру
200 г води

Крем:

300 г вершкового масла
4 яйця
150 г цукру
4 ст. ложки какао
2 ст. ложки молока
Ванілін (за смаком) 

Для прикрашання:

Цілі ядра арахісу або тертий шоколад (за смаком)

Яйця збийте з цукром у круту піну, поступово всипте сухарі й борошно, ванілін й арахіс.
Викладіть суміш на сковорідку, змастивши її маслом і посипавши борошном. Випікайте при помірній температурі близько 40 хвилин.
Остиглий корж за допомогою нитки розріжте на 3 шари. Викладіть пласти коржа на відповідних розмірів блюдо, просочивши їх охолодженим сиропом і змастивши кремом.
Для приготування крему розітріть масло до піни і відкладіть у бік. Какао розітріть із гарячим молоком, щоб не було грудок. Яйця збийте на вогні з цукром та ваніліном у тугу піну і, продовжуючи енергійно вимішувати, доведіть майже до кипіння. Знявши з вогню, продовжуйте збивання, поки крем не охолоне. Долийте какао, обережно змішайте обидва креми-масляний і яєчний.
Зверху і з боків змастіть торт кремом і прикрасьте цілими ядрами арахісу або присипте тертим шоколадом.  

Торти і тістечка | Просмотров: 3253 | Добавил: David | Дата: 28.05.2013 | Комментарии (0)

Для тіста:

300 г житнього борошна
1.1/4 склянки молока
2 ст. ложки вершкового масла
30 г дріжджів

Для начинки:

8 картоплин
2 цибулини
1 ст. ложка вершкового масла
Сіль

Печену або відварну в шкірці картоплю очистити, протерти, влити олію, посолити, перемішати. Цибулю нашаткувати, підрум'янити в олії, з'єднати з картоплею.
З 1/3 борошна, теплого молока, розмішаного з дріжджами, приготувати опару і поставити її в тепле місце. Коли почне підійматися, влити олію, посолити, всипати решту борошна, вимісити і знову дати піднятися. Потім тісто тонко розкачати, вирізати коржики, покласти на них начинку з картоплі та цибулі, загорнути краї, надавши форму ватрушки. Змастити їх маслом і випекти в духовці до рум'яної скоринки.

Пиріжки, булочки | Просмотров: 2898 | Добавил: David | Дата: 17.05.2013 | Комментарии (0)

500 г борошна
40 г дріжджів
100 г цукру
250 мл теплого молока
2 яйця
75 г вершкового масла
100 г родзинок
50 г коринки (дрібних родзинок)
75 г апельсинових цукатів
Сіль
Цедра 1 апельсина і 1 лимона
Рослинна олія для обсмажування

Муку просіяти в миску, зробити поглиблення, розкришити туди дріжджі, додати трохи цукру і молока, змішати з невеликою кількістю борошна. Накрити чістою серветкою і залишити на 15 хвилин щоб підійшло.
Додати в борошно решту цукру, сіль, молоко, лимонну і апельсинову цедру, яйця і нарізане масло. Замісити дріжджове тісто, накрити і знову дати підійти 15 хвилин.
Промиті родзинки залити гарячою водою і дати на протязі 2-х хвилин набрякнути, потім воду злити, злегка обсушити, змішати з цукатами і вмісити в тісто. Дати йому підійти ще 15 хвилин.
Жир добре розжарити, двома ложками, умочуючи їх в борошно, набирати тісто, формуючи маленькі пампушки, і поступово, по кілька штук, обсмажувати з 2-х сторін до золотисто-коричневого кольору.

Пиріжки, булочки | Просмотров: 2051 | Добавил: David | Дата: 11.05.2013 | Комментарии (0)

Поиск

Это интерсно

Tak.Ru

Друзі сайту

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • LiveInternet

    Mail.ru logo

    Рейтинг@Mail.ru